2015-03-14 15:04:16
Φωτογραφία για ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ... ΤΣΟΡΙ ΚΑΙ ΦΟΥΣΤΕΡ!
Μετά τον Γιάννη Μανιάτη που υπέγραψε πριν καν μπει στο χειρουργείο την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό, σύντομα αναμένεται οι ερυθρόλευκοι να ανακοινώσουν την παραμονή των Τσόρι Ντομίνγκεζ και Νταβίντ Φουστέρ.

Ο ατζέντης του Τσόρι, όπως ΄΄ηδη σας έχουμε ενημερώσει, είναι αυτή την περίοδο στην Ελλάδα και έχουν υπάρξει επαφές και για τη δική του ανανέωση του συμβολαίου, με ταδημοσιεύματα να θέλουν τις δύο πλευρές να είναι ένα βήμα πριν τη συμφωνία.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, η δική του ανανέωση συμβολαίου να ανακοινωθεί μέσα στο διήμερο (σήμερα ή αύριο). Απλώς εκείνο που απομένει να διευκρινιστεί είναι αν θα υπογράψει για έναν ή δύο χρόνια.

Όσον αφορά τον Νταβίντ Φουστέρ, αναμένεται να πάρει… σειρά μετά τον Τσόρι. Ο Ισπανός χαφ, όπως και ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός, έχει ενημερωθεί από τη διοίκηση για να ανανεωθεί η συνεργασία τους και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα φτάσει στη χώρα μας ο εκπρόσωπός του για τις τελικές συζητήσεις.

Εν τω μεταξύ, στην πρωτεύουσα βρίσκεται τις τελευταίες μέρες και ο μάνατζερ του Λούκα Μιλιβόγεβιτς, αλλά εκείνο που προκύπτει είναι πως η αγορά των δικαιωμάτων του από την Άντερλεχτ δεν θα τελειώσει άμεσα.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ