2015-03-14 15:35:07
Φωτογραφία για Χαμός on air! Γιατί τα «πήρε» η Τατιάνα με τον Γιάννη Στάνκογλου;
«Να μας το εξηγήσει αυτό το «Από πού είσαι; Από το Mega και ρωτάς τέτοια;» Τύπου; Αν έχεις περάσει με το μακρύ μαλλί από το κλιπ της Δημητρίου, θα πρέπει να... έχεις κατανόηση σε όλες τις ερωτήσεις. Τόσο αυστηρά υπέρ της κουλτούρας; Όταν έχεις κάνει πράγματα, θα πρέπει να βάλεις νερό στο κρασί σου. Αν από τότε που γεννήθηκες παίζεις στο Μέγαρο Μουσικής και στην Κρατική Ορχήστρα, τότε το καταλαβαίνω, αλλά όταν έχεις κάνει πραγματάκια, δεν μπορείς να έχεις τέτοια αποστροφή για μια ερώτηση σχετικά με κάτι που έχεις κάνει. Αν με ρωτούσαν αν πριν 8 χρόνια έκανα gossip, εγώ θα έπρεπε να ενοχληθώ; Και να πω τι; Αφού το έκανα! Ο καθένας ό,τι έχει κάνει στη ζωή του το έχει κάνει, έχει καταγραφεί, το αντιμετωπίζει και απαντάει. Αυτή είναι η δική μου άποψη για ό,τι έχουμε κάνει γενικά στη ζωή μας».

Όταν, μάλιστα, συνεργάτης της ανέρερε πως «ο άνθρωπος είναι ηθοποιός δεν είναι μοντέλο. Όταν τον ρωτάς για δέκα χρόνια πριν ή είκοσι που έκανε ένα πέρασμα από ένα video clip για να βγάλει το χαρτζιλίκι του, ενώ είναι ηθοποιός και έχει κάνει τόσες δουλειές, είναι και λίγο κακία εκ μέρους του δημοσιογράφου», η παρουσιάστρια, εμφανώς εκνευρισμένη, απάντησε: «Οι δημοσιογράφοι δεν μπορούν να ρωτάνε ό,τι θέλει ο ηθοποιός να απαντήσει
. Το παιδί δουλεύει στην εκπομπή του Μάρκου και ήθελαν να παίξουν το θέμα και καλά έκανε και ρώτησε. Ποιο είναι το πρόβλημα δηλαδή; Δεν κατάλαβα! Αυτό που αποδίδεται ότι ο δημοσιογράφος το κάνει από κακή πρόθεση, δεν είναι από δημοσιογράφους. Είσαι δημοσιογράφος και προσπαθείς να βγάλεις ένα θέμα και ρωτάς. Το να το αποδίδεις σε κακή πρόθεση όταν δεν σου αρέσει η ερώτηση, το κάνεις όταν δεν έχεις κάνει αυτή τη δουλειά. Το κάνουν αυτοί που δεν έχουν κατέβει στο πεζοδρόμιο, δεν έχουν κουραστεί, που δεν έχουν γυρίσει πίσω στον αρχισυντάκτη χωρίς να έχουν να του προτείνουν θέμα. Αυτοί που δεν κάνουν τίποτα και απλά κρίνουν».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ