2015-03-14 19:17:24
Φωτογραφία για Οι Γερμανοί θέλουν την Ελλάδα ΕΞΩ από το ευρώ - Δείτε τι δηλώνουν...[photos]
«Η Ελλάδα πρέπει να αποχωρήσει από το ευρώ» πιστεύουν περισσότεροι από τους μισούς... Γερμανούς, σύμφωνα με τα στοιχεία νέας δημοσκόπησης για το γερμανικό κανάλι ZDF.

Στη δημοσκόπηση, η οποία δημοσιεύεται και στην ιστοσελίδα του καναλιού, το 52% των Γερμανών πιστεύουν ότι η Ελλάδα πρέπει να αποχωρήσει από το ευρώ, ενώ το 40% τάσσεται υπέρ της παραμονής της χώρας μας στο κοινό νόμισμα. 

Μόλις, το 8% των Γερμανών πολιτών δεν επιθυμεί να τοποθετηθεί επί του θέματος.

Σε δημοσκόπηση που είχε γίνει τον Φεβρουάριο, το 52% είχε ταχθεί υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, το 41% ήταν κατά, ενώ ένα 7% είχε απαντήσει «δεν γνωρίζω».

Στην ερώτηση αν η ελληνική κυβέρνηση εφαρμόζει μεταρρυθμίσεις, το 80% των Γερμανών απαντά «όχι»,το 14% απαντά «ναι» και το 4% απαντά «δεν γνωρίζω».

Στην ερώτηση αν η ελληνική κυβέρνηση «συμπεριφέρεται με σοβαρότητα», το 80% των Γερμανών απαντά «όχι»,το 11% απαντά «ναι» και «δεν γνωρίζω» απαντά το 9%.

Στο ερώτημα αν μία χρεοκοπία της Ελλάδας βλάψει οικονομικά τη Γερμανία, το 29% των Γερμανών απαντούν «πολύ», το 47% «όχι πολύ», μόλις το 3% «πάρα πολύ», ενώ το 11% απαντά «καθόλου».
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ