2015-03-15 11:38:49
Φωτογραφία για ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Την ΑΕΚ εκτός έδρας αντιμετωπίζει την Κυριακή (20:30) η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού για της 21η αγωνιστική της Α1 και με νίκη εξασφαλίζει μαθηματικά την πρώτη θέση.

Δυο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της σεζόν, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, δοκιμάζεται στην έδρα της ΑΕΚ την Κυριακή (20:30).

Οι ερυθρόλευκες θέλουν τη νίκη στο κλειστό του Ιωνικού στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια της σεζόν, γεγονός που εξασφαλίζει το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ.

Η ομάδα του Γιάννη Νικολάκη σε μεγάλο βαθμό έχει αγκαλιάσει το πλεονέκτημα αυτό αφού οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος και θέλει να το εξασφαλίσει και μαθηματικά δυο στροφές πριν την ολοκλήρωση του φετινού μαραθωνίου.

Μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ θα ακολουθήσει το Final 4 του Κυπέλλου στο Αγρίνιο και στη συνέχεια για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στο Ρέντη τον Α.Ο. Θήρας.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ