2015-03-15 19:23:07
Φωτογραφία για «ΣΦΙΓΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ» ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ο ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ, ΑΛΛΑ...
Παρά το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί, ο Βαγγέλης Μάντζαρης σφίγγει τα δόντια και ταξιδεύει στην Πυλαία για το ματς-φωτιά με τον ΠΑΟΚ, από το οποίο θα απουσιάσει ο αρχηγός των ερυθρόλευκων, Βασίλης Σπανούλης.

Κρίσιμο ματς, το οποίο θα κρίνει εν μέρει και την πρωτιά της κανονικής περιόδου στη Basket League ΣΚΡΑΤΣ, δίνει το απόγευμα της Δευτέρας (19:00) ο Ολυμπιακός, καθώς δοκιμάζεται στην έδρα του ΠΑΟΚ.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να ξεπεράσουν την εντός έδρας ήττα τους από την Φενέρμπαχτσε και δοκιμάζονται στην Πυλαία, όπου θέλουν πάση θυσία το διπλό.

Ο Βασίλης Σπανούλης παραμένει εκτός λόγω του προβλήματός του στο γόνατο και μένει να δούμε τι θα γίνει με τον Βαγγέλη Μάντζαρη.

Ο 25χρονος πλέι μέικερ του Θρύλου θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη, όμως ακόμα δεν είναι σίγουρο πως θα αγωνιστεί. Η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά αμφίβολη και θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Ο παίκτης πάντως είναι διατεθειμένος να… σφίξει τα δόντια και να παίξει, εφόσον χρειαστεί.

Εκτός αποστολής πέραν του Σπανούλη, έμειναν οι επί μακρόν τραυματίες Μπρεντ Πέτγουεϊ, Μιχάλης Τσαϊρέλης και Δημήτρης Κατσίβελης.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ