2015-03-15 20:37:34
Φωτογραφία για Τομή βρέθηκε στο χέρι του Βαγγέλη Γιακουμάκη - Σε εξέλιξη η ιατροδικαστική έρευνα
Toμή βρέθηκε στο χέρι του Βαγγέλη Γιακουμάκη, κάτι που παραπέμπει σε αυτοκτονία, όπως μετέδωσε πριν από λίγο η ΝΕΡΙΤ. Το μεσημέρι η αστυνομία ανακοίνωσε ότι η σορός που βρέθηκε το πρωί σε προχωρημένη σήψη, στον Κατσικά Ιωαννίνων, κοντά στο γήπεδο της Ανατολής Ιωαννίνων στη λίμνη Παμβώτιδα και στη Γαλακτοκομική Σχολή, ταυτοποιήθηκε ότι ανήκει στον Βαγγέλη Γιακουμάκη, που είχε εξαφανιστεί στις 6 Φεβρουαρίου.

Aντίστοιχες πληροφορίες μεταδίδει και ο ALPHA o οποίος επικαλείται συνομιλία με τον ιατροδικαστή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ένα βαθύ τραύμα στο δεξί χέρι της σορού εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια της νεκροψίας. Ο ιατροδικαστής επικοινώνησε με τους γονείς του φοιτητή οι οποίοι επιβεβαίωσαν πως ο Βαγγέλης Γιακουμάκης ήταν αριστερόχειρας. Συγκινημένη αλλά και οργισμένη με την εξέλιξη εμφανίστηκε η Αγγελική Νικολούλη η οποία μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό. Μέσα από το δελτίο ζήτησε να αποδοθούν ευθύνες και κάλεσε όλους όσους γνωρίζουν πράγματα να σπάσουν τη σιωπή τους. Χαρακτηριστικά ανέφερε πως κάποιοι δασκάλεψαν τους ανθρώπους που γνωρίζουν να ράψουν τα στόματα, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσουν.


Νωρίτερα, τη σορό είχε αναγνωρίσει, από τα ρούχα του 20χρονου, και ο θείος του ενώ στο σημείο έσπευσε ο ιατροδικαστής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ιωαννίνων, Θεόδωρος Βουγιουκλάκης, για να διερευνήσει τις συνθήκες θανάτου.

Το πόρισμα για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου του Γιακουμάκη αναμένεται τη Δευτέρα, μετά το πέρας της νεκροψίας- νεκροτομής και τις εργαστηριακές εξετάσεις.

Πηγή: lifo
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ