2015-03-15 21:14:12
Φωτογραφία για Πάτρα: Συγκινητική στιγμή στα Χρυσά Γάντια - Τίμησαν τον πρωταθλητή Κώστα Φράγκο
Ο πατέρας και η μητέρα του δολοφονημένου Κώστα Φράγκου σηκώνουν το κύπελλο που παρέλαβαν από τον προπονητή της «Πυγμής» Λάμπρο Μιχαλόπουλο.

Τόσο ο Γιώργος όσο και η Γεωργία Φράγκου είναι υπερήφανοι, αφού το παιδί τους τιμήθηκε μετά θάνατον και αναγνωρίστηκε η αξία του ως αθλητή της Πυγμής και πρωταθλητή Ελλάδος στην Κέρκυρα το 2006. Ήταν μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές του αγώνα. Ο Λάμπρος Μιχαλόπουλος κάλεσε τους γονείς του Κώστα και τους παρέδωσε το κύπελλο. Και οι δύο το σήκωσαν ψηλά και καταχειροκροτήθηκαν.

Πολλά τα θετικά σχόλια γι αυτή την ενέργεια και στο διαδίκτυο. Φίλοι του δολοφονημένου αθλητή μιλούσαν για την αξία του πρωταθλητή Φράγκου και την τεχνική που είχε στην πυγμαχία. Ήταν η πιο συγκινητική στιγμή των αγώνων «Χρυσά Γάντια» που διοργανώθηκε στην Πάτρα πριν μερικές ημέρες.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Κώστας Φράγκος ήταν το ένα από τα δύο θύματα στη δολοφονική επίθεση στο clubBijouxτης οδού Σαχτούρη. Οι δολοφόνοι που είχαν στόχο τον πρωταθλητή, πυροβόλησαν εν ψυχρώ και μάλιστα πολλές φορές και τον σκότωσαν. Όπως και τον Βασίλη Σινούρη, τον οποίον προφανώς πέρασαν για τον Αλέξη Φράγκο, αδελφό του Κώστα.

Πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
UnlockCounter: Cydia tweak new free
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
UnlockCounter: Cydia tweak new free
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ