2015-03-15 22:32:47
Φωτογραφία για Πώς να αποθηκεύσετε ένα ψηφιακό πιστοποιητικό SHSH για συσκευές iOS 8
Το Tiny Umbrella κυκλοφόρησε εχθές για υπολογιστές Mac και Windows και μαζί του φέρνει την δυνατότητα να επιστρέψουμε σε ένα προηγούμενο firmware χωρίς να χρειάζεται να το υπογράφει η Apple Στο παρελθόν αυτό γινόταν μέχρι και στο iphone 4 με δυο τρόπους η χρησιμοποιώντας το Redsnow της ομάδας DevTeam ένα εργαλείο που εγκαταλείφθηκε η με το ifaith ένα εργαλείο πάλι του ίδιου προγραμματιστή που έκανε το Tiny Umbrella τον ih8sn0w και δημιουργούσαμε ένα custom firmware με τα πιστοποιητικά της Apple.

Πολλοί διαμαρτύρεστε πως δεν λειτουργεί το Tiny Umbrella και να ξεκαθαρίσω πως λειτουργεί κανονικά και ας είναι ακόμη beta καθώς ο σκοπός του είναι να αποθηκεύσει τα SHSH αλλά προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί ο τρόπος που επιστρέφουμε σε προηγούμενο firmware όπως λέω πιο πάνω η κάποιο καινούργιο πρόγραμμα για να δημιουργήσουμε ένα custom firmware κάτι που θα γίνει πολύ σύντομα σύμφωνα με τον δημιουργό.


Επίσης πολλοί με λειτουργικό Windows αναφέρουν πως δεν μπορούν να τρέξουν το πρόγραμμα που υποχρεωτικά χρειάζεται να έχετε στον υπολογιστή σας Java.

Έτσι αν είστε από αυτούς που έχετε πρόβλημα κατεβάστε από την επίσημη σελίδα εδώ την τελευταία Java  64/32 bit .

Τώρα αφού έχετε κατεβάσει το αντίστοιχο Tiny Umbrella για τον δικό σας υπολογιστή συνδέεται την συσκευή μέχρι να αναγνωρίσει το iphone/ipad.

Επιλέξτε την συσκευή σας από αριστερά και κατόπιν πατήστε την επιλογή Fetch ΟΤΑ for All

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία έχετε ήδη αποθηκεύσει ένα ψηφιακό κλειδί στον υπολογιστή σας για μελλοντική υποβάθμιση.

Να επαναλάβω πως ακόμη δεν έχουμε τον τρόπο για να υποβαθμίσουμε στις νεότερες συσκευές κάτι που θα γίνει τις επόμενες ημερες  αλλά αποθηκεύουμε τα SHSH που για κάθε συσκευή είναι μοναδικά για να μπορούμε στο μέλλον να "ξεγελάσουμε" το iTunes
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ