2015-03-16 01:39:25
Φωτογραφία για Η χώρα πενθεί για το θάνατο του Βαγγέλη - Αυτοκτονία δείχνουν τα πρώτα στοιχεία της νεκροψίας - Ίχνη από δαγκωματιές ζώων στη σορό του
Ο καθηγητής ιατροδικαστικής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης που ανέλαβε την ιατροδικαστική έρευνα μαζί με τον τεχνικό σύμβουλο που έχει ορίσει η οικογένεια του άτυχου φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής, στις πρώτες ενδείξεις που έχει στα χέρια του από την επί τόπου νεκροψία του πτώματος, «βλέπει» σοβαρά το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Βουγιουκλάκης, παρά το γεγονός ότι το πτώμα του άτυχου φοιτητή βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, υπάρχουν ίχνη από δαγκωματιές άγριων ζώων πιθανών σκυλιών, υπάρχουν βαθιά σημάδια στα χέρια του κυρίως στον έναν καρπό, που προφανώς είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας του απελπισμένου παιδιού να κόψει τις φλέβες του.

Άλλωστε το μαχαίρι βρέθηκε δίπλα στο πτώμα του Β. Γιακουμάκη, ενώ ήταν με τα ρούχα που φορούσε την ημέρα της εξαφάνισής του πριν από περίπου 38 ημέρες.

Διαβάστε ακόμα:

Τσούκαλης: Έτσι βρέθηκε η σορός του Βαγγέλη Γιακουμάκη Η Αγγελική Νικολούλη μιλά για την τραγική εξέλιξη στην υπόθεση του Βαγγέλη Θρήνος στο χωριό του Βαγγέλη - Σε κατάσταση σοκ η οικογένεια - Τί λένε τα ξαδέλφια του
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ