2015-03-16 18:42:57
Φωτογραφία για Ραγδαίες εξελίξεις! Η Άνγκελα Μέρκελ προσκάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα στο
Βερολίνο στις 23 Μαρτίου
Πρόσκληση να επισκεφθεί την γερμανική Καγκελαρία στο Βερολίνο απηύθυνε η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Η κ. Άνγκελα Μέρκελ ζήτησε σήμερα το πρωί τηλεφωνικό ραντεβού με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, το οποίο και πραγματοποιήθηκε στις 16:30. Στην τηλεφωνική τους επικοινωνία η Γερμανίδα Καγκελάριος απηύθυνε πρόσκληση προς τον κ. Αλέξη Τσίπρα να επισκεφθεί το Βερολίνο και τη γερμανική Καγκελαρία τη Δευτέρα 23 Μαρτίου και εκείνος αποδέχθηκε την πρόσκληση.

Εν τω μεταξύ, αυτή η εξέλιξη αυτή έρχεται, καθώς διαφαίνεται αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις, καθώς το email Χαρδούβελη φαίνεται πως τις "στοιχειώνει", καθώς οι δανειστές πιέζουν για νέα μέτρα προκειμένου να καλυφθεί το δημοσιονομικό κενό του 2014 ύψους 2 δισ. ευρώ όπως εκτιμούν.

Απέναντι μάλιστα στο ενδεχόμενο οι εταίροι και δανειστές να σφίξουν ακόμη περισσότερο τη θηλιά της πιστωτικής ασφυξίας η κυβέρνηση φέρεται αποφασισμένη να προχωρήσει πρωτίστως στη πληρωμή μισθών και συντάξεων παρά των υποχρεώσεων της χώρας, γεγονός που έρχεται να επιβεβαιώσει τις ανησυχίες και τις προβλέψεις πολιτικών και οικονομικών κύκλων εντός και εκτός Ελλάδας ότι τα Ταμεία του κράτους δεν έχουν λεφτά και για τα δύο!
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ