2015-03-17 01:36:43
Φωτογραφία για ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ... ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟ
Ο Δημήτρης Διαμαντάκος δεν έχει πάρει τις ευκαιρίες που θα ήθελε στον Ολυμπιακό και έτσι στο προσεχές διάστημα θα γίνουν ξανά επαφές για το μέλλον του.

Μπορεί η χρονιά να άρχισε... ιδανικά για τον Διαμαντάκο. Με συμμετοχές ως βασικός και γκολ. Τα πράγματα όμως από τότε άλλαξαν πολύ για να φτάσουμε στο σήμερα όπου είναι σε ένα συνεχόμενο... παραγκωνισμό. Σε σημείο που ο νεαρός επιθετικός των ερυθρόλευκων να νιώθει πως θα έπρεπε να είχε πάρει σαφώς περισσότερες συμμετοχές στα πόδια του και ειδικά επί Βίτορ Περέιρα.

Τον περασμένο Γενάρη ο Ολυμπιακός είχε αρνηθεί έξι προσφορές για τον παίκτη από το εξωτερικό και τώρα μένει να γίνει ένας νέος... κύκλος συζητήσεων για το μέλλον του. Κάτι που θα γίνει αρκετά σύντομα, σύμφωνα με δημοσίευμα του "gazzetta.gr".

Με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα είναι πολύ δύσκολο έως και απίθανο να μείνει ο Διαμαντάκος στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι ενώ βέβαια δεν τίθεται καν θέμα για νέο συμβόλαιο. Προτεραιότητα του διεθνούς επιθετικού -εφόσον του αποσαφηνιστούν οι προθέσεις του Πορτογάλου και της ομάδας- θα είναι να βρει ένα καλό συμβόλαιο στο εξωτερικό.

Οι ομάδες που συνεχίζουν να ασχολούνται μαζί του είναι κυρίως από Ιταλία και Γερμανία.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ