2015-03-17 11:16:14
Φωτογραφία για «ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΠΩΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!»
Ο Χρήστος Σαλούστρος δεν έψαξε για δικαιολογίες μετά τη λήξη του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ σίγουρα ξεκίνησε το ματς με τον Ολυμπιακό έχοντας πολύ περισσότερες... φιλοδοξίες, ωστόσο η εξέλιξη του ματς έδιωξε από πολύ νωρίς τις όποιες ελπίδες τους.

Ο Χρήστος Σαλούστρος εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του μετά τη λήξη της αναμέτρησης στην Πυλαία και ανέφερε πως... «Ήταν δύσκολο το σημερινό παιχνίδι. Δεν κάναμε πολλά από τα πράγματα που είχαν σχεδιάσει οι προπονητές μας. Είχαμε πολλά νεκρά διαστήματα, ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα και τα εκμεταλλεύτηκε φτάνοντας έτσι στη νίκη. Έχουμε μπροστά μας έξι τελικούς και εάν τους κερδίσουμε όλους θα εξασφαλίσουμε την τρίτη θέση. Δεν θεωρώ πως είχαμε βιασύνη στο παιχνίδι μας, αλλά δεν είχαμε συγκέντρωση, δεν είχαμε ενέργεια και απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης ήταν δύσκολο να ανταπεξέλθουμε. Όταν προσπαθείς να μειώσεις και δέχεσαι ένα τρίποντο-μαχαιριά, είναι δύσκολο να ανατρέψεις την κατάσταση
. Από την αρχή μπήκαμε άσχημα στο παιχνίδι και δεν καταφέραμε ποτέ να ανταπεξέλθουμε στις συνθήκες του αγώνα. O Oλυμπιακός είχε πολύ καλά ποσοστά, δεν έχω δει τη στατιστική, κάναμε ένα κακό ματς. Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες, κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι και τώρα κοιτάζουμε μπροστά. Πλέον έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς το Σάββατο με μια ομάδα που παλεύει για την παραμονή και όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα. Η μάχη για την τρίτη θέση είναι μεγάλη, θεωρώ περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά. Έχουμε αβαντάζ αυτή τη στιγμή, πάμε να πάρουμε και τα έξι παιχνίδια για να πάρουμε την τρίτη θέση».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ