2015-03-17 12:49:01
Φωτογραφία για Κατσιφάρας: Αν δεν τρέξουμε... χάνουμε την Πατρών - Πύργου
Αναμένοντας τον καθορισμό της συνάντησης με τον αναπληρωτή υπουργό Έργων Χρήστο Σπίρτζη βρίσκεται ο περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, προκειμένου να τον επισκεφθεί μαζί με εκπροσώπους φορέων της Αχαΐας και της Ηλείας για να συζητήσουν το θέμα της Πατρών-Πύργου.

Θα πρέπει η συνάντηση να γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες, και πριν την 31η του Μαρτίου, έτσι ώστε να μην ανασταλεί ο διαγωνισμός που είναι προγραμματισμένος για το τέλος του μήνα. Ομως αν αναβληθεί και για δεύτερη φορά, τότε η πιο πιθανή εξέλιξη είναι να πάει στις καλένδες» δηλώνει ακόμη και ο ίδιος ο περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας.Είπε μάλιστα πως σε αυτή τη φάση δεν πρέπει να συζητούμε ούτε για τη νότια χάραξη ούτε και για σπάσιμο του έργου σε μικρότερα, έξι ή επτά, γιατί μάλλον το έργο θα χαθεί.

Απαντώντας ουσιαστικά στα όσα ακούγονται είτε για τη χρηματοδότηση του έργου, είτε για την επιθυμία να μη δοθεί στους μεγαλοεργολάβους, ο Απόστολος Κατσιφάρας είπε πως το έργο έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, έχει πάρει κωδικό και ήδη περιλαμβάνεται στο ΣΕΣ δηλαδή το νέο ΕΣΠΑ.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ