2015-03-17 16:59:06
Φωτογραφία για ΙΚΕΑ: Σας παρακαλούμε, μην παίζετε κρυφτό στα καταστήματά μας!
Είδε και αποείδε η εταιρία σουηδικών επίπλων ΙΚΕΑ και αποφάσισε να εκδώσει ανακοίνωση, με την οποία απαγορεύει... το κρυφτό μέσα στα καταστήματά της!

Δεν απευθύνεται όμως σε παιδάκια, που ενώ οι γονείς ψωνίζουν, παιρνούν την ώρα τους παίζουντας, αλλά σε ενηλίκους, που διοργανώνουν μέσω facebook «υπέρτατα» παιχνίδια κρυφτού στα αχανή καταστήματα επίπλων με τις... ιδανικές κρυψώνες!

«Είναι πολύ δύσκολο να το ελέγξεις» λέει στο Bloomberg η εκπρόσωπος Τύπου της ΙΚΕΑ Martina Smedberg. «Πρέπει όμως να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια των πελατών μας και όσων βρίσκονται στο χώρο μας», προσθέτει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, 5.500 άτομα δήλωσαν μέσω facebook ότι θα συμμετάσχουν στο παιχνίδι στο κατάστημα της ολλανδικής πόλης Μπρέντα και άλλοι 1.100 στης Πραγας. Το... ρεκόρ πάντως κατέχει αυτό του Αμστερνταμ, όπου δήλωσαν συμμετοχή 19.000!

«Μερικές φορές έχει πολύ πλάκα» λέει στο Bloomberg ένας νεαρός που έχει πάρει μέρος σε ανάλογη «δράση» στο Βέλγιο. «Παίζαμε κρυφτό όλη μέρα. Εξαντληθήκαμε, αλλά είχε τόση πλάκα»!

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ