2015-03-17 18:55:05
Φωτογραφία για ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΗΝ... ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ Η Red Bull
Η Red Bull σκέφτεται να αποχωρήσει από τη Formula1, αν δεν επανεκτιμηθούν οι κανονισμοί που αφορούν τους κινητήρες, με τον Χέλμουτ Μάρκο να τονίζει ότι δεν είναι κατανοητοί, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Το ενδεχόμενο αποχώρησης από τη Formula1 σκέφτονται στη Red Bull, σε περίπτωση που δεν επανεκτιμηθούν για να αλλάξουν προς το καλύτερο οι κανονισμοί που αφορούν τους κινητήρες. Αυτό αποκάλυψε ο Χέλμουτ Μάρκο στο Autosport, όπου τόνισε πως δεν είναι κατανοητοί, ενώ τους χαρακτήρισε περίπλοκους και πολύ δαπανηρούς για την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

«Θα αξιολογήσουμε την κατάσταση ξανά το καλοκαίρι, όπως κάθε χρόνο, και θα κοιτάξουμε τα έξοδα και τα έσοδα. Αν είμαστε πλήρως δυσαρεστημένοι, θα σκεφτούμε την έξοδο από την F1. Ο κ. Μάτεσιτς έχει αρχίσει να χάνει το πάθος του για την F1. Αυτές οι μονάδες ισχύος είναι η λάθος λύση για το σπορ και θα το λέγαμε αυτό ακόμα κι αν η Renault ήταν στην κορυφή.

Οι τεχνικοί κανονισμοί δεν είναι κατανοητοί, αλλά είναι περίπλοκοι και αρκετά δαπανηροί. Θέλαμε μείωση του κόστους, αλλά δε γίνεται έτσι. Αυτοί οι κανονισμοί θα σκοτώσουν το άθλημα», ανέφερε ο σύμβουλος των «κόκκινων ταύρων». 

Τέλος, να σημειώσουμε ότι η αυστριακή ομάδα έχει συμβόλαιο με τη Formula1 μέχρι το 2020 λόγω της εμπορικής συμφωνίας που υπάρχει με τη διοίκηση του σπορ, όμως δεν αποκλείεται να τη δούμε σύντομα εκτός αυτού.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ