2015-03-17 20:31:04
Φωτογραφία για «ΑΣΠΙΔΑ» ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ ΚΑΙ ΤΟ... ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ!
Στην τελική ευθεία για την κατάκτηση του φετινού ντάμπλ έχει μπει ο Ολυμπιακός και πλέον τα περιθώρια λάθους έχουν στενέψει. Σε κάθε αγώνα που ο Ολυμπιακός παίρνει τη νίκη οι... απέναντι χάνουν και ένα μέρος των όποιων ελπίδων έχουν για το "θαύμα".

Είναι γεγονός ότι φέτος ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν έμεινε ικανοποιημένος από την ομάδα και τις εμφανίσεις της (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων), αλλά να είστε σίγουροι ότι το ίδιο έγινε και στην Πλατεία Αλεξάνδρας.

Μαθαίνουμε λοιπόν ότι η περίοδος των "λαχείων" τελείωσε (όχι ότι η ομάδα θα πάψει να ψάχνει τέτοια, αλλά δεν θα στηριχθεί σ'αυτά) και οι μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού θα θυμίσουν το ερχόμενο καλοκαίρι περισσότερο την πρώτη χρονιά του Βαγγέλη Μαρινάκη παρά την τελευταία. 

Περισσότερα δε θα πούμε αυτή τη στιγμή επειδή υπάρχουν εκκρεμότητες με τις κούπες που κατηφορίζουν στο λιμάνι, απλά κρατήστε τρία ονόματα που θα μας απασχολήσουν πολύ σύντομα από την Ελληνική αγορά... Μπεν, Γούτας, Τσανδάρης Από εκεί και πέρα και για όσους αγώνες απομένουν μέχρι το τέλος της χρονιάς, ευχαριστημένοι και δυσαρεστημένοι οφείλουμε να σταθούμε στο πλευρό της ομάδας μας προκειμένου να φτάσουμε στην επίτευξη των στόχων, το πρωτάθλημα και το κύπελλο.


Όσοι νομίζουν ότι όλα έχουν τελειώσει είναι γελασμένοι, οι παγίδες είναι αρκετές έως το τέλος, αλλά ο Ολυμπιακός -έστω και ο φετινός που δεν εμπνέει εμπιστοσύνη- με την υποστήριξη του κόσμου του θα τα καταφέρει και αυτή τη φορά.

Καλό θα είναι λοιπόν οι όποιες διαφωνίες και μουρμούρες να μείνουν στην άκρη μέχρι την επίτευξη των στόχων, μην κάνουμε μάγκες τους... απίθανους και βγάλουμε τα μάτια μας μόνοι μας. Το καλοκαίρι είναι κοντά και ευελπιστούμε όλοι ότι φέτος θα δούμε εντελώς διαφορετικά πράγματα στον σχεδιασμό γιατί δε μπορεί να γίνει διαφορετικά...

Τα πρώτα μηνύματα από το λιμάνι είναι ιδιαίτερα θετικά προς αυτή την κατεύθυνση...

Τις κούπες και τα μάτια μας λοιπόν και μετά με ηρεμία θα τα δούμε όλα! 
π
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ