2015-03-18 00:59:32
Φωτογραφία για ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟΥΣ «8» ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE ΜΕ... ΘΡΙΛΕΡ H ΑΤΛΕΤΙΚΟ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Η Ατλέτικο βρίσκεται στους "8" του Τσάμπιονς Λιγκ! Στα πέναλτι οι ροχιμπλάνκος ήταν πιο εύστοχοι και πανηγύρισαν μετά (και) την άστοχη εκτέλεση του Κίσλινγκ με 3-2 (1-0 κ.δ) την πρόκριση.

Η αποφασισμένη ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε γονάτισε τη Λεβερκούζεν στην κανονική διάρκεια (1-0) και ολοκληρώνοντας στα πέναλτι τη μεγάλη ανατροπή (3-2), πανηγύρισε την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.

Με ήρωες τον Σουάρεθ, που ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα, τον Όμπλακ (που ήρθε από τον πάγκο και απέκρουσε πέναλτι στη «ρουλέτα») και τον Φερνάντο Τόρες, που μπήκε αλλαγή και δε φοβήθηκε να πάρει την ευθύνη για το κρίσιμο τελευταίο πέναλτι, οι «ροχιμπλάνκος» δικαιούνται να ονειρεύονται την κατάκτηση αυτού που πέρυσι έχασαν στο τελευταίο λεπτό.

Στο 105’ της παράτασης μπήκε στο ματς ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, που δεν μπόρεσε ν’ αποτρέψει τον αποκλεισμό της ομάδας του, μετά τις άστοχες εκτελέσεις των Τσαλχάνογλου, Τοπράκ και Κίσλινγκ.


Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Ραούλ Γκαρθία: Αουτ! 0-0

Τσαλχάνογλου: Το έπιασε ο Ομπλάκ. 0-0

Γκριεζμάν: ΓΚΟΛ! 1-0

Ρόλφες: ΓΚΟΛ! 1-1

Μάριο Σουάρεθ: ΓΚΟΛ! 2-1

Τοπράκ: Αουτ! Μένει το 2-1

Κόκε: Το έπιασε ο Λένο! Μένει το 2-1

Κάστρο: ΓΚΟΛ! 2-2

Τόρες: ΓΚΟΛ! 3-2

Κίσλινγκ: Αουτ! Πρόκριση για την Ατλέτικο!!

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Μογιά (23' Όμπλακ), Χουανφράν, Μιράντα, Χοσέ Μαρία Χιμένες, Χεσούς Γκάμεθ, Μάριο Σουάρες, Κόκε, Κάνι (46' Ραούλ Γκαρθία), Αρντά Τουράν, Γκριεζμάν, Μάντζουκιτς (83' Τόρες).

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Χίλμπερτ, Τοπράκ, Σπάχιτς, Ουεντέλ, Λαρς Μπέντερ (104' Κυριάκος Παπαδόπουλος), Γκονσάλο Κάστρο, Μπελαραμπί, Σον Χέουνγκ-Μιν (77' Ρόλφες), Τσαλχάνογλου, Ντρμιτς (69' Κίσλινγκ).

Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ