2015-03-18 11:15:07
Φωτογραφία για «ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...»
Η αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό δεν δυσαρέστησε πολύ κόσμο, σε επίπεδο οπαδών, δεδομένου ότι από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η συνεργασία του με τους "πράσινους", δεν χάρηκε ιδιαίτερα κανείς λόγω και του ερυθρόλευκου παρελθόντος του.

Ο λόγος για τον Νίκο Νταμπίζα, που εδώ και λίγους μήνες αποτελεί παρελθόν από τη θέση του τεχνικού διευθυντή του "τριφυλλιού". Και, φυσικά, περιμένει μία πρόταση που να τον καλύπτει, για να αναλάβει κάποια άλλη ομάδα Με σημερινό δημοσίευμα του "Goal" να αναφέρει ότι το όνομα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή μπορεί να... "παίξει" για τη θέση του τεχνικού διευθυντή τόσο του ΠΑΟΚ, όσο και του Ολυμπιακού!

Δείτε αναλυτικά τι αναφέρει το σημερινό δημοσίευμα...

"(...) Για τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον ΠΑΟΚ έχουν ακουστεί πολλά ονόματα υποψηφίων. Στην πιάτσα των ατζέντηδων άκουσα πως παίζει ή θα παίξει προσεχώς κι αυτό του Νίκου Νταμπίζα.

Αυτός άλλωστε έβαλε τις βάσεις για να δουλέψει το ποδοσφαιρικό πρότζεκτ του Παναθηναϊκού, που το φέρνει σαν παράδειγμα ακόμη και ο Ιβάν Σαββίδης. Βέβαια ο Νταμπίζας έχει ένα... κακό για τους Ελληνες προέδρους-ιδιοκτήτες, αφού θέλει 100% ανεξαρτησία στη δουλειά του.

Αν έχω σωστή ενημέρωση, πάντως, ο Νίκος Νταμπίζας ενδεχομένως να παίξει γερά και για τον Ολυμπιακό. Θα πρέπει βέβαια προηγουμένως να αποτελέσει παρελθόν από το λιμάνι ο Πιέρ Ισά. Στους «ερυθρόλευκους» ο «Ντάμπι» έχει και υποστηρικτές αλλά και ορισμένους «πολέμιους»..."!
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ