2015-03-18 13:14:11
Φωτογραφία για ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ : ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΑ...
Με τη σκληρή δουλειά που έχει καταβάλει όλο αυτόν τον καιρό έχει καταφέρει να κερδίσει θέση βασικού ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, αναφέροντας πως περνάει πολύ καλά στον Ολυμπιακό και φυσικά θέλει να κατακτήσει πρωταθλήματα και Κύπελλα.

«Έπαιξα κάθε παιχνίδι του Champions και του Europa League. Νιώθω πως έχω γίνει ένας σημαντικός παίκτης για την ομάδα. Ως ποδοσφαιριστής, θέλεις να κερδίσεις τρόπαια και πρωταθλήματα. Αν τα καταφέρουμε, θα είναι τα πρώτα που κερδίζω ως παίκτης. Τα πράγματα πηγαίνουν όπως ήθελα. Έχω πάρα πολύ κίνητρο», ανέφερε ο Νορβηγός αμυντικός, που μίλησε και για το γεγονός πως έχει συμπεριληφθεί στην προεπιλογή της Εθνικής για τον αγώνα με την Κροατία.

«Είχα ένα μικρό πρόβλημα και για αυτό δεν μπόρεσα να παίξω την Κυριακή. Αλλά προπονούμαι σε φουλ ρυθμούς με την ομάδα ξανά και έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια πριν πάω στην Εθνική. Ανυπομονώ».

Τέλος, αναφέρθηκε και σε πρόταση που φέρεται να έγινε για τον ίδιο. «Εγώ επικεντρώνομαι στο ποδόσφαιρο και δεν μπορώ να ασχοληθώ με το ποιες ομάδες ενδιαφέρονται».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ