2015-03-18 15:20:18
Φωτογραφία για ΚΩΣ-Παρουσία των τοπικών αρχών & του νέου Ταξιάρχου η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση για τον αποχωρούντα Ταξίαρχο Γ. Δημητρόπουλο
Ρεπορτάζ: Κατερίνα Χατζημανώλη

Παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ, του νέου Ταξίαρχου Κ. Ευγένιου, του Επάρχου Γ. Χαλκιδιού, του Δημάρχου Γ. Κυρίτση, του Αντιδημάρχου Η. Σιφάκη, εκπροσώπων των αποστράτων, των εφέδρων αξιωματικών, του Συλλ. παλαιών πολεμιστών, εθελοντών, αξιωματικών και πολιτών έγινε χτες βράδυ στη λέσχη αξιωματικών Κω η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση για τον αποχωρούντα Ταξίαρχο Γ. Δημητρόπουλο (ο οποίος αναλαμβάνει Επιτελάρχης στην ΑΣΔΕΝ).

Στην ομιλία του αφού ευχαρίστησε από καρδιάς, τις τοπικές αρχές, την τοπική κοινωνία και τους συνεργάτες του, τόνισε ότι παρότι οι στρατιωτικοί θεωρούνται εκ φύσεως σκληροπυρηνικοί σε τέτοιες στιγμές αποχωρισμού υπάρχει πάντα συγκίνηση και ευαισθησία. Ο Δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης μίλησε επίσης με θερμά λόγια για τον κ. Δημητρόπουλο ευχαριστώντας τον για την προσφορά του και του επέδωσε ως αναμνηστικό το βιβλίο του Κ. Κογιόπουλου για την νεότερη ιστορία της Κω και έναν θυρεό για το γραφείο του.

Δείτε περισσότερες φωτό και βίντεο της Κατερίνας Χατζημανώλη ΕΔΩ

ΠΗΓΗ: http://www.aegeanews.gr/default.asp?id=27&lg_id=1&Records=Details&_id=411891
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ