2015-03-19 10:44:03
Φωτογραφία για Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων - Νηπιαγωγών Θωμάς Καραγιάννης
Έφυγε από τη ζωή σήμερα τα ξημερώματα ο εκπαιδευτικός Θωμάς Καραγιάννης, ο οποίος είχε διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας, αλλά και αντιπρόεδρος της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλαδας.

Ο Θωμάς Καραγιάννης κατάγεται από τους Ασπράγγελους Ζαγοροχωρίων, κι εκεί θα γίνει η κηδεία και η ταφή του αύριο το μεσημέρι στις 2.

Με ένα ζεστό μήνυμα τον αποχαιρετά μέσω του προσωπικού του λογαριασμού σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο νυν πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας Τάσος Σταυρογιαννόπουλος:

"Γνωριστήκαμε πριν πολλά χρόνια στις αίθουσες των Γενικών Συνελεύσεων να αγωνιζόμστε για κοινές αξίες από διαφορετικές συνδικαλιστικές παρατάξεις. Συγκρουστήκαμε, διαφωνήσαμε και αντιδικήσαμε στο πλαίσιο των συνεδριάσεων του μεγαλύτερου συλλόγου εκπαιδευτικών της Ελλάδας. Μας ένωσαν κοινοί αγώνες για την Παιδεία και τους εκπαιδευτικούς. Μας ένωνε επίσης βαθιά αλληλοεκτίμηση και φιλία, που δυνάμωνε με το πέρασμα των χρόνων.

Καλό ταξίδι Πρόεδρε του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας, Αιρετέ του ΠΥΣΠΕ, Αιρετέ του ΚΥΣΠΕ, Αντιπρόεδρε της ΔΟΕ, συνάδελφε, αγωνιστή, φίλε Θωμά".
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ