2015-03-19 12:47:05
Φωτογραφία για ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΟ... ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ!
Μήνυμα... ανωτερότητας θέλει να στείλει σήμερα ο Ολυμπιακός, ο οποίος επιθυμεί να προσφέρει γκολ και θέαμα στους οπαδούς που επιστρέφουν στο Καραϊσκάκη.

Τη χθεσινή γκέλα του Παναθηναϊκού θέλει να εκμεταλλευτεί σήμερα ο Θρύλος, ο οποίος υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη για την εξ αναβολής 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (16:45, Novasports 1).

Αυτή τη στιγμή οι ερυθρόλευκοι είναι ισόβαθμοί (61 βαθμοί) με τους «πράσινους» και σε περίπτωση νίκης παίρνουν προβάδισμα τριών βαθμών, ενώ δεν έχει τελεσιδικήσει η ποινή της αφαίρεσης τριών βαθμών στο «τριφύλλι» για τα επεισόδια στη Λεωφόρο και επιπλέον οι ερυθρόλευκοι έχουν έναν αγώνα λιγότερο (το παιχνίδι με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή).

Για όλους αυτούς τους λόγους η νίκη επί των Αρκάδων μοιάζει με... μονόδρομο, αν και οι πρωταθλητές Ελλάδας αναγνωρίζουν ότι η ομάδα του Στάικου Βεργέτη είναι ένα αξιόμαχο σύνολο και θα παλέψει για να φύγει με το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα από το Καραϊσκάκη.


Όσον αφορά τα πλάνα του Βίτορ Περέιρα, όλα δείχνουν ότι θα παρατάξει το ίδιο ακριβώς σχήμα με τη Skoda Ξάνθη, αλλά στη θέση του Σαλίνο θα παίξει ο Ελαμπντελαουί.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχεις τους Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβα και Μασουακού.

Στον άξονα θα αγωνιστούν ο Κασάμι με τον Μιλιβόγεβιτς, ενώ στα άκρα θα είναι ο Αφελάι και ο Ντοσεβί. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Τσόρι και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Χάρα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιαννιώτης, Σαντάνα, Σαλίνο, Εντινγκά, Φορτούνης, Μπενίτες και Διαμαντάκος.

Το ματς με τον Αστέρα δεν είναι εύκολο και σίγουρα θα χρειαστεί πολύ καλή εμφάνιση και μεγάλη προσοχή για τον Ολυμπιακό. Όπως και να ‘χει, πάντως, είναι μία μεγάλη ευκαιρία για τον Θρύλο να ...«τελειώσει» με τον τίτλο από σήμερα κα να τους... αφήσει στο κλάμα τους!

Στο χέρι σας είναι ΜΑΓΚΕΣ! Σηκώστε το... ΣΗΜΕΡΑ!
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ