2015-03-19 13:55:23
Φωτογραφία για ΒΙΝΤΕΟ - Συνάντηση ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου με τον Πρόεδρο της «Συμμαχίας Πολιτών» της Κύπρου Γιώργο Λιλλήκα
O Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της «Συμμαχίας Πολιτών» της ΚύπρουΓιώργο Λιλλήκα.

Συζήτησαν τις τρέχουσες πολιτικοοικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και την Κύπρο καθώς και θέματα της ευρύτερης περιοχής.

Αμέσως μετά την συνάντηση είπαν τα εξής :

Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ: H δική μας  πορεία ξεκινάει πολύ πιο πριν από την πολιτική. Να πω ότι με τον Πρόεδρο, ήμασταν συμφοιτητές στην Γαλλία. Όταν ανακηρύχθηκε  το ψευδοκράτος, από διαφορετικές πολιτικές θέσεις τότε, είχαμε ξεκινήσει τις διαμαρτυρίες  κατά του τουρκικού Προξενείου της Λυών όπου κάναμε την πρώτη κατάληψη μαζί. Το έφερε η μοίρα έτσι, ο Γιώργος Λιλλήκας σήμερα είναι Πρόεδρος ενός πατριωτικού κόμματος στην Κύπρο και εγώ ως «Ανεξάρτητος Έλληνας» αλλά και ως υπουργός Εθνικής Άμυνας, θα δώσω με όλη μου την καρδιά στον Γιώργο Λιλλήκα, έναν πολιτικό πατριώτη , φίλο ,τον επίσημο θυρεό του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.


Γ.ΛΙΛΛΗΚΑΣ: Ευχαριστώ πολύ. Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Θέλω να πω και δημόσια ότι ο κυπριακός ελληνισμός καταλαβαίνει την ελληνική κυβέρνηση, καταλαβαίνει τι διεκδικεί και συμπαρίσταται απόλυτα στον αγώνα της ελληνικής κυβέρνησης σήμερα, γιατί όπως έχω πει πολλές φορές τα μεγάλα εθνικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν η Κύπρος και η Ελλάδα είναι αλληλένδετα, το μέλλον είναι κοινό και κοινός πρέπει να είναι και ο αγώνας. Γι αυτό και πιστεύω ότι ήρθε ίσως η ώρα να προχωρήσουμε και σε μια πανεθνική συνδιάσκεψη που να καταλήξει σε μια στρατηγική πανεθνική που να αντιμετωπίζει όλα τα εθνικά προβλήματα.

Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό και είμαστε κοντά σας. Ευχαριστώ πολύ.

Συνάντηση ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου με τον Πρόεδρο της «Συμμαχίας Πολιτών» της Κύπρου Γιώργο Λιλλήκα from ΥΠΕΘΑ on Vimeo.
kranos
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ