2015-03-19 22:38:13
Φωτογραφία για ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΓΙΑ ΤΗ ΡΕΒΑΝΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Η ΑΕΚ! ΠΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ;
Για μεροληπτική συμπεριφορά κατηγόρησε τους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό η ΑΕΚ στο θέμα της συμπεριφοράς των Περέιρα και Κασάμι και κατέθεσε καταγγελία κατά αυτών.

Όπως έγινε γνωστό κατά την απολογία της στην Πειθαρχική Επιτροπή της ομοσπονδίας για τα γεγονότα της αναμέτρησης του Κυπέλλου η ΑΕΚ προχώρησε στην καταγγελία των ποδοσφαιρικών εισαγγελέων οι οποίοι έδωσαν το «παρών» στο ΟΑΚΑ στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Η ΑΕΚ –όπως ανέφερε ο δικηγόρος της, Χάρης Γρηγορίου- έκανε την καταγγελία αυτή στον αθλητικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου, τον εισαγγελέα Εφετών, Ισίδωρο Ντογιάκο αλλά και τον υφυπουργό, Σταύρο Κοντονή διαμαρτυρόμενη για την στάση που τήρησαν στο θέμα της συμπεριφοράς των Βίτορ Περέιρα και Παϊτίμ Κασάμι.

Στην ΑΕΚ υποστηρίζουν ότι υπάρχουν αδιάψευστα στοιχεία –όπως είναι το βίντεο και οι φωτογραφίες- που αποδεικνύουν τα όσα υποστηρίζουν για την συμπεριφορά των δύο ανδρών.


Μάλιστα, επισημαίνουν ότι οι δύο εισαγγελείς της ΕΠΟ μερολήπτησαν και δεν ανέφεραν τα περιστατικά αυτά, κάτι που δεν έκαναν και στην περίπτωση της δήλωσης του Δημήτρη Μελισσανίδη μετά το τέλος του ματς.

* Δεν μας είπαν... τα βίντεο με τους οπαδούς τους να σουλατσάρουν από την αρχή της αναμέτρησης και να καίνε πανό του Ολυμπιακού, όπως και το "ντου" αμέσως μετά το γκολ του Χάρα και πριν προλάβουν καν να πανηγυρίσουν και να... προκαλέσουν οι ερυθρόλευκοι, είναι αδιάσειστα στοιχεία ή αυτά δεν μετράνε;;; Πόσα θέλετε να μας τρελάνετε κύριοι;...

** Α! ρε Χάρα τι τους έκανες! Εφιάλτες θα σε βλέπουν για πολλά χρόνια...
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ