2015-03-20 09:23:00
Φωτογραφία για Βασίλειος Τελλίδης: Οι πρώτες σημειολογικές επισκέψεις του νέου αρχηγού ΓΕΣ
Επισκέψεις, σε πέντε διαφορετικού είδους μονάδες του Ελληνικού Στρατού

Επισκέψεις, σε πέντε διαφορετικού είδους μονάδες του Ελληνικού Στρατού δίνουν το «στίγμα» του νέου Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Βασίλειου Τελλίδη, όπως δήλωσε ο ίδιος πρόσφατα απαντώντας σε σχετικό ερώτημα της ιστοσελίδος parapolitika.gr

Οι επισκέψεις αυτές θα είναι:

·        Η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, η «κοιτίδα» των αξιωματικών.

·        Το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ειδικών Δυνάμεων, η «καρδιά» των πρασινοσκούφηδων Ειδικοδυναμητών.

·        Τα Εργοστάσια Βάσεως του Στρατού, όπου πραγματοποιείται η συντήρηση «εργοστασιακού επιπέδου» ·        Στα Στρατιωτικά Νοσοκομεία, όπου γίνεται η περίθαλψη του εν ενεργεία και αποστρατεία προσωπικού του Στρατού Ξηράς, των μελών των οικογενειών τους (και όχι μόνο).

·        Η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών, η αντίστοιχη «κοιτίδα» των υπαξιωματικών.


Κάθε μία από τις επισκέψεις αυτές στις προαναφερθείσες μονάδες έχει τη δική της σημασία και συμβολισμό για τον (τεθωρακισμένο) νέο Αρχηγό ΓΕΣ.

«Οι επισκέψεις στις παραγωγικές μας σχολές είναι προφανείς. Επικοινωνία και απόδοση τιμής προς τους αυριανούς ηγήτορες του στρατεύματος, καθώς επίσης και ενημέρωση για τα προβλήματα και κατευθυντήριες εντολές. Η επίσκεψη στους πρασινοσκούφηδες επίσης προφανής. Το προσωπικό των Ειδικών Δυνάμεων είναι αυτό που την εποχή μας, με τη συγκεκριμένη απειλή και τα συγκεκριμένα «σημεία απειλής» είναι αυτό που πρώτο θα κληθεί να δράση, αν ποτέ αυτό απαιτηθεί. Τα Εργοστάσια Βάσης του Στρατού αποτελούν το «Α» και το «Ω» για την εύρυθμη λειτουργία του στρατεύματος, ιδίως την παρούσα χρονική συγκυρία, ενώ τέλος τα Στρατιωτικά μας Νοσοκομεία είναι αντίστοιχα το «Α» και το «Ω» για την βελτίωση ακόμα πιο πολύ της διατιθέμενης περίθαλψης για το προσωπικό μας, που όπως τόνισα και στην Ημερήσια Διαταγή μου κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής καθηκόντων, αποτελεί τον κυριότερο πολλαπλασιαστή ισχύος του στρατού μας».

Λ.Σ.Μ.

ΠΗΓΗ: http://www.parapolitika.gr/parapolitikablog/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B1/%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CE%B4%CE%B7%CF%82-%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BD%CE%B5%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B5%CF%83
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ