2015-03-20 12:57:03
Φωτογραφία για ΛΟΤΖΕΣΚΙ : ΠΙΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΗ ΛΑΜΠΟΡΑΛ!
Η αναμέτρηση με τη Λαμποράλ Κούτσα (20/03, 22:00) πλησιάζει και ο Ματ Λοτζέσκι τονίζει, μέσω του Euroleague Greece, πως ο Ολυμπιακος πρέπει να γίνει πιο επιθετικός.

Αναλυτικά Η ήττα από τη Φενέρμπαχτσε, την περασμένη εβδομάδα, στο ΣΕΦ, ανήκει στο παρελθόν, για τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι καλούνται να συνεχίσουν τον δρόμο τους, στην προσπάθεια που κάνουν για πλεονέκτημα έδρας ενόψει play off. Η προσπάθειά τους αυτή περνάει από τη Βιτόρια. Κι αυτό γιατί καλούνται να αντιμετωπίσουν, για μία ακόμα φορά, τη Λαμποράλ Κούτσα (20/03, 22:00).

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα στηρίξει πολλά στον Ματ Λοτζέσκι. Ο νατουραλιζέ Βέλγος φόργουορντ απέδειξε, απέναντι στον ΠΑΟΚ, πως μπορεί να σηκώσει το βάρος του σκοραρίσματος της ομάδας, απόντος του αρχηγού και ηγέτη του συνόλου, Βασίλη Σπανούλη. Στις δηλώσεις του ο Λοτζέσκι αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Παρασκευής, αλλά και τις δυσκολίες αυτού, ενώ επισημαίνει τα στοιχεία που πρέπει να υπάρξουν όσο δεν βρίσκεται στο παρκέ ο "Kill Bill".


Αρχικά, ο 29χρονος φόργουορντ εστίασε στην απουσία του Βασίλη Σπανούλη "Για όλους μας ήταν σημαντικό να δώσουμε το κάτι παραπάνω χωρίς τον αρχηγό",  για να προσθέσει πως...

"ο ρόλος κάποιων παικτών άλλαξε μέσα στο παιχνίδι. Είναι σκληρό να παίζουμε χωρίς τον αρχηγό, αλλά απέναντι στον ΠΑΟΚ είχαμε σωστή αντίδραση. Ελπίζω να έχουμε και ανάλογη συνέχεια απέναντι στην Λαμποράλ Κούτσα, ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι".

Η ήττα από την Φενέρμπατσε (64-73) άφησε "πληγές" στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο. Τι είναι αυτό που πρέπει να αλλάξει στα επόμενα παιχνίδια; "Πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί και αυτό σκοπεύουμε να αλλάξουμε. Κάποια πράγματα δεν μας είχαν βγει σε εκείνο το παιχνίδι, όμως πρέπει να προσπαθούμε περισσότερο. Η Φενέρμπαχτσε είχε αυτοπεποίθηση και έκανε καλό παιχνίδι. Το έχουμε αφήσει πίσω, όμως, ανήκει στο παρελθόν".

Το επόμενο παιχνίδι των ερυθρόλευκων είναι σε μια γνώριμη έδρα Αυτή της Λαμποράλ Κούτσα, στη Βιτόρια "Είναι δύσκολο μέρος για να παίζεις. Το ταξίδι είναι μεγάλο, ενώ έχουν και πολύ καλή ομάδα που μπορεί να κάνει τη ζημιά. Χάσαμε με 19 πόντους την τελευταία φορά που παίξαμε εκεί, οπότε θα πρέπει να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι στο παιχνίδι της Παρασκευής".

Όσο για το κίνητρο της ήττας στην Βιτόρια στο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας υπογραμμίζει πως "σε όλα τα παιχνίδι υπάρχει το κίνητρο για νίκη, ειδικά σε αυτό το σημείο που βρίσκεται η σεζόν. Θα είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι για την αναμέτρηση, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού μας την ήττα στην αναμέτρηση της κανονικής περιόδου".
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ