2015-03-20 15:27:04
Φωτογραφία για ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ ΘΡΥΛΕ! ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!
Να αφήσει πίσω του την ήττα από τη Φενέρ στο ΣΕΦ, καθώς και το σοκ από την τεράστια απουσία του Βασίλη Σπανούλη και περνώντας από τη Βιτόρια κόντρα στη Λαμποράλ Κούτσα να περάσει και στα προημιτελικά θέλει απόψε ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι καλούνται να δείξουν τώρα το… μέταλλο και την ψυχή τους. Κι αυτό γιατί με νίκη απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) εξασφαλίζουν μαθηματικά την πρόκριση στα προημιτελικά και παραμένουν ταυτόχρονα ολοζώντανοι στο κυνήγι μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων του ομίλου.

Ο βαθμός δυσκολίας της αποστολής αυξάνεται κατακόρυφα λόγω των απουσιών. Εκτός μάχης είναι οι Σπανούλης, Πέτγουεϊ και Τσαϊρέλης, ενώ από μικροπροβλήματα προέρχονται Σλούκας και Λαφαγιέτ. Επιπλέον προέκυψε και νέο πρόβλημα με τον Ντάνστον ο οποίος είναι εμπύρετος και η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη.

Τουλάχιστον επανέρχεται ο Κατσίβελης, ενώ ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημά του στον αστράγαλο ο Μάντζαρης.


Στον αντίποδα, η εμφανώς βελτιωμένη Λαμποράλ παίζει ένα από τα τελευταία της... χαρτιά, καθώς εξακολουθεί να κυνηγά την Αναντολού Εφές. Ο Ίμπον Ναβάρο δεν υπολογίζει μόνο στις υπηρεσίες του τραυματία Μπεν Χάνσμπρο και περιμένει από την ομάδα του μια εμφάνιση ανάλογη της πρώτης φάσης, όταν είχε νικήσει τον Ολυμπιακό στη «Φερνάντο Μπουέσα Αρένα».

Βέβαια, ο Θρύλος είναι τεράστια ομάδα και έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές πως μπορεί και αντεπεξέρχεται και σε αγώνες που οι συνθήκες είναι... δύσκολες και ειδικές γι’ αυτόν.

Μπορεί η Λαμποράλ να είναι μια αρκετά δυνατή ομάδα, ωστόσο η καρδιά των παικτών του Θρύλου, η τεράστια ποιότητα στο ρόστερ, αλλά και το πάθος των ερυθρόλευκων, μπορούν να πάρουν ακόμα μια μεγάλη νίκη. Ο Ολυμπιακός δεν φοβάται ΚΑΝΕΝΑΝ, είτε παίζει πλήρης, είτε «μισός»! Αυτοί που θα αγωνστούν θα παίξουν και για τους συμπαίκτες τους! Θα τα δώσουν όλα για την ομάδα και τον κόσμο της!

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία), Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία) και Μπόρις Σούλγκα (Ουκρανία).

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ ΘΡΥΛΕ!
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ