2015-03-20 19:19:19
Φωτογραφία για ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ 20ης ΑΓ. ΤΗΣ Volley League ΜΕ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ... ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ H NOVA!
Η NOVA ανακοίνωσε το τηλεοπτικό πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής της Volley League, υποσχόμενη... πολλές «όμορφες» μέρες για τους φίλους του βόλεϊ! Ξεχωρίζει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο στις 19:30.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

H Volley League επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και οι «αιώνιοι» αντίπαλοι παίζουν βόλεϊ στα κανάλια Novasports!

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το Σάββατο 21 Μαρτίου στις 19:30, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από το Novasports 3 τον αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για την 20η αγωνιστική της Volley League. Στην περιγραφή του ντέρμπι από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, θα είναι ο Παντελής Λώλης και στο ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο ο Ηλίας Παπαϊωάννου. O αγώνας θα μεταδοθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO.

Oι συνδρομητές των καναλιών Novasports, εκτός όμως από το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, τη Δευτέρα 23 Μαρτίου στις 17:30 θα παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports 3 και τον αγώνα Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Κηφισιά
. Στην περιγραφή του παιχνιδιού από την ακριτική πόλη θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης, ενώ στο ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα είναι ο Γιώργος Πανταζίδης Ο αγώνας θα μεταδοθεί και από το Web TV του Novasports.gr και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των μεταδόσεων

Σάββατο 21 Μαρτίου

19:30 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός σε περιγραφή του Παντελή Λώλη και ρεπορτάζ του Ηλία Παπαϊωάννου από το Novasports 3

Δευτέρα 23 Μαρτίου

17:30 Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Κηφισιά σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Γιώργου Πανταζίδη από το Novasports 3 και από το Web TV του Novasports.gr

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ