2015-03-20 19:46:25
Φωτογραφία για Πάτρα: Την παράτησαν σκελετωμένη και άρρωστη στο Δασύλλιο
Στην περιοχή του Δασύλλιου Πάτρας το Σάββατο 14 Μαρτίου κάποιος παράτησε το σκελετωμένο σκυλί που βλέπετε στις φωτογραφίες. Το θηλυκό ζώο βρήκε τυχαία μέσα στο σκοτάδι η Γιώτα Γιαννακοπούλου, που είναι μέλος του συλλόγου «Τετράποδος Σαμάνος», και δραστηριοποιείται στην περιοχή.

Η σκυλίτσα, είναι περίπου δέκα ετών, και η κατάσταση της υγείας της είναι σοβαρή. Θεωρείται δε απίθανο να έφτασε ως εκεί μόνη της, καθώς εξαιτίας της αδυναμίας της δεν μπορεί καν να σταθεί στα πόδια της.

Πιθανότατα κάποιος την ξεφορτώθηκε στο Δασύλλιο για να αναλάβουν τις ευθύνες του οι φιλόζωοι του σωματείου, καθώς είναι γνωστό ότι εκεί βάζουν τροφή για τ’ αδέσποτα της περιοχής.

Η κα Γιαννακοπούλου μιλώντας στο zoosos.gr, εξήγησε ότι την Κυριακή το πρωί μετέφερε την σκυλίτσα στον κτηνιατρείο του Κωνσταντίνου Παπαδημητρίου. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι το ζώο είναι θετικό στη λεϊσμανίωση, με χάλια αιματολογικούς δείκτες αλλά σχετικά καλές βιοχημικές εξετάσεις.

Η Νικόλ – έτσι την ονομάτισαν – για να συνέλθει χρειάζεται βοήθεια. Πρέπει να πληρωθούν τα έξοδα των εξετάσεων, των φαρμάκων, της καλής τροφής. Η σκυλίτσα όμως χρειάζεται όμως και τη ζεστασιά ενός σπιτιού ώστε εκεί να ολοκληρώσει την θεραπεία της.

Όποιος μπορεί να βοηθήσει μπορεί να καλέσει την κα Γιαννακοπούλου στο τηλέφωνο: 6977240878.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ