2015-03-20 20:07:11
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟ ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!
Το έντονα ανθρώπινο και ευαισθητοποιημένο της πρόσωπο αποδεικνύει σε καθημερινή βάση η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η διοίκηση του Βαγγέλη Μαρινάκη από την πρώτη κιόλας σεζόν ανάληψης των τυχών του Θρύλου έχει δραστηριοποιηθεί έντονα σε θέματα που άπτονται της ανθρώπινης στοργής και συνεισφοράς σε όσους συνανθρώπους μας αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα, δίνοντας το λαμπρό παράδειγμα προς όλους!

Ακόμα ένα παράδειγμα αποτελεί και η περίπτωση του μικρού Βασίλη, ενός οπαδού του ΠΑΟΚ, ο οποίος συγκίνησε όλον τον κόσμο με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Με τον διευθυντή επικοινωνίας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά, να δημοσιεύει μέσω του προσωπικού του προφίλ στο facebook την συμπαράσταση του Ολυμπιακού προς το νεαρό φίλαθλο.

Αναλυτικά το μήνυμα του Κώστα Καραπαπά:

«Μου έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα ένας φίλος του ΠΑΟΚ, ο Βασίλης Τρ. ο οποίος μου μίλησε για το θέμα της εκπομπής "Πάμε πακέτο" και για ένα παιδί που συγκίνησε όλο τον κόσμο και είπε στην εκπομπή ότι ονειρεύεται ένα παιχνίδι στο Καραϊσκάκη για να δει τον Ολυμπιακό μας. Εκτός από το Βασίλη μου έχουν στείλει πολλοί άλλοι, αδέρφια μας, μήνυμα για την συγκεκριμένη περίπτωση. Θέλω να σας ενημερώσω ότι ήδη έχουμε επικοινωνήσει με την εκπομπή και προφανώς θα κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο του παιδιού!»
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ