2015-03-20 21:22:14
Φωτογραφία για ΕΞΑΔΑ ΒΡΑΒΕΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ!
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση της Ομοσπονδίας KOE AWARDS 2014 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας κατά την οποία βραβεύτηκαν οι αθλητές και αθλήτριες των 6 Αθλημάτων του υγρού στίβου που διακρίθηκαν ιδιαίτερα τη χρονιά που πέρασε.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση της Ομοσπονδίας KOE AWARDS 2014 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας κατά την οποία βραβεύτηκαν οι αθλητές και αθλήτριες των 6 Αθλημάτων του υγρού στίβου που διακρίθηκαν ιδιαίτερα τη χρονιά που πέρασε. Σε μια κατάμεστη αίθουσα, παρουσία 500 και πλέον ανθρώπων του χώρου, τιμήθηκαν 143 αθλητές και αθλήτριες και 41 προπονητές και προπονήτριές τους, για τις επιτυχίες τους σε μεγάλες διοργανώσεις. Από πλευράς του τμήματος Κολύμβησης του Ολυμπιακού βραβεύτηκαν οι : Νίκος Γέμελος, Απόστολος Χρήστου, Στέφανος Δημητριάδης, Σπύρος Γιαννιώτης, Αντώνης Φωκαϊδης και Καλλιόπη Αραούζη.

Γέμελος: «Να φανούμε αντάξιοι των στόχων»


Ο αρχιπροπονητής του τμήματος Κολύμβησης του Ολυμπιακού και ομοσπονδιακός τεχνικός, Νίκος Γέμελος δήλωσε κατά την παραλαβή του βραβείου του: «Προσπαθούμε να φανούμε αντάξιοι των στόχων τους οποίους βάζουμε, πιστεύουμε ότι αυτό το χρόνο θα τους ξεπεράσουμε. Έχουμε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα μπροστά μας, στο οποίο στόχος μας είναι εκτός από τη διάκριση και η είσοδος στην Ολυμπιάδα. Η προετοιμασία μας θα κυλήσει ομαλά, να είναι τα κολυμβητήρια μας ανοιχτά και περιμένουμε από αυτά τα παιδιά να δώσουν το 100% της προσπάθειας τους».

Γιαννιώτης: «Χρονιά πρόκρισης στην Ολυμπιάδα»

Ο Σπύρος Γιαννιώτης τόνισε με τη σειρά του: «Το 2014 ήταν μια καλή χρονιά για το ομαδικό, στην Ανοιχτή θάλασσα. Σε ατομικό επίπεδο δεν ήμουν στις θέσεις που θα ήθελα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου. Φέτος είναι μια τελείως διαφορετική χρονιά, είναι χρονιά πρόκρισης στην Ολυμπιάδα. Στόχος είναι το Παγκόσμιο του Καζάν. Θέλω και θα προσπαθήσω να είμαι στη δεκάδα, που είναι και η μεγάλη πρόκληση για να βρεθώ του χρόνου στο Ρίο».

Αραούζου: «Στόχος της ζωής μας η πρόκριση στο Ρίο»

Κέλλυ Αραούζου: «Περιμένουμε την πρόκριση για το Ρίο που είναι ο στόχος της χρονιάς και της ζωής μας, μέσα από το Καζάν και το Παγκόσμιο που θα γίνει εκεί. Από κει και πέρα, υπάρχει ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα ΟΠΕΝ, το οποίο παίζει το ρόλο του».

Χρήστου: «Κύριως στόχος το Καζάν, το μυαλό στο Ρίο»

Ο πρωταθλητής, Απόστολος Χρήστου που βραβεύτηκε για τις επιτυχίες του στους Ολυμπιακούς αγώνες Νέων, στο Ναζνίνγκ της Κίνας δήλωσε: «Το 2015 είναι σημαντικό για μένα, καθώς θα βρεθούμε στο Παγκόσμιο του Καζάν. Είναι ο κύριος μου στόχος για φέτος, αλλά έχω στο μυαλό μου και το Ρίο».

Δημητριάδης: «Υγεία για μια καλή χρονιά»

Ο Στέφανος Δημητριάδης που βραβεύτηκε για την παρουσία του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου συμπλήρωσε: «Στόχος είναι μια καλή παρουσία στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καζάν. Κύριος στόχος για εμένα είναι ο τελικός, να μπω στους 8 καλύτερους στο αγώνισμα μου. Έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση μου στην Ολυμπιάδα του Ρίο ελπίζω να μπουν οι βάσεις, έχοντας πρώτα υγεία για μία καλή χρονιά».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ