2015-03-21 00:21:08
Φωτογραφία για Η προξενήτρα των ζάμπλουτων
Είναι τελικά να το’ χεις. Να είσαι δηλαδή αυτό που κοινώς λέμε «άνθρωπος της πιάτσας»... Ένα τέτοιο «πανούργο» θηλυκό, είναι και η Patricia-Patti για τους φίλους- Stanger.

Η Αμερικανίδα επιχειρηματίας και τηλεοπτική περσόνα, είναι γνωστή στη χώρα της ως η προξενήτρα των εκατομμυριούχων. Ήταν τέτοιο μάλιστα το εκτόπισμά της, που δαιμόνιοι παραγωγοί-οσμίστηκαν χρήμα-, της έδωσαν και τη δική της εκπομπή, «The Millionaire Matchmaker» στην Bravo TV.

Η 53χρονη διευθύνει, όταν δεν βρίσκεται μπροστά από το φακό, την επιχείρησή της, μια επαγγελματική υπηρεσία προξενιού, την «Millionaire's Club International Inc.» που απευθύνεται σε πολυάσχολους επιχειρηματίες οι οποίοι λόγω φόρτου εργασίας, δεν διαθέτουν χρόνο για το παιχνίδι του φλερτ. Η ίδια, έχει άφθονη πείρα από τα φτιαχτά παντρολογήματα, μιας και είναι η τρίτη γενιά προξενητών (οικογενειακή παράδοση).

«Οι επιτυχημένοι άντρες, στο πεδίο των ραντεβού, ήθελαν έναν ιδιωτικό κλαμπ όπου θα έρχονταν για να βρουν την πανέμορφη και έξυπνη γυναίκα τους», είχε πει όταν άνοιξε το γραφείο της το 2000. Για την ιστορία, η Stanger είναι αρραβωνιασμένη με έναν πρώην αθλητή τον οποίο γνώρισε στο διαδίκτυο. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ