2015-03-21 01:49:03
Φωτογραφία για «ΤΑ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ»
Η άμυνα και κάποια καθοριστικά ριμπάουντ στο φινάλε ήταν το... «κλειδί» της νίκης της Λαμποράλ Κούτσα επί του Ολυμπιακού.

Οι Βάσκοι υπερασπίστηκαν τη «Φερνάντο Μπουέσα Αρίνα», φθάνοντας σε μεγάλη νίκη επί της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου, για την 11η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας. Ο προπονητής τους, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, στάθηκε στα καθοριστικά σημεία που έκριναν την έκβαση του ματς.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Νομίζω πως στο πρώτο ημίχρονο μας έλειπαν η ένταση και η δυναμικότητα στο παιχνίδι μας. Επιτρέψαμε στον Ολυμπιακό να μας βάλει εύκολα καλάθια, αλλά και στους ψηλούς του να τροφοδοτηθούν σωστά. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα κατάλαβε τι έπρεπε να κάνει για να κερδίσει. Ακόμα κι όταν χάσαμε το πλεονέκτημα των τεσσάρων πόντων που είχαμε, ύστερα από ένα τάιμ άουτ, καταφέραμε να ηρεμήσουμε και να διαβάσουμε καλύτερα το ματς, να χτίσουμε ξανά την εμπιστοσύνη μας και να πάρουμε εκ νέου το προβάδισμα. Δεν πήραμε τις πιο σωστές αποφάσεις στο τέλος, αλλά τα ριμπάουντ μας βοήθησαν να νικήσουμε. Κερδίσαμε ένα ματς στο τελευταίο λεπτό κι αυτό ήρθε από την άμυνά μας. Αυτή ήταν η διαφορά, συγκρίνοντας το σημερινό (20/03) παιχνίδι με προηγούμενα, στα οποία χάσαμε».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ