2015-03-21 11:09:07
Φωτογραφία για Νέες μαρτυρίες ΣΟΚ για τον Βαγγέλη: «Έβλεπα τις μελανιές στα χέρια του, ζούσε ένα μαρτύριο αλλά δεν μίλαγε ποτέ»
Το «Φως στο τούνελ» και η Αγγελική Νικολούλη ασχολήθηκαν σε ακόμα μια εκπομπή με τη συγκλονιστική ιστορία του Βαγγέλη Γιακουμάκη που δυστυχώς... τελείωσε με πολύ άσχημο και τραγικό τρόπο.

Η δημοσιογράφος επικοινώνησε με έναν ακόμα φοιτητή ο οποίος ήταν ένα έτος μεγαλύτερο από τον Βαγγέλη, και όλα όσα αποκαλύφθηκαν είναι συγκλονιστικά.

Το bullying που δέχτηκε ο νεαρός φοιτητής είχε πάρει τεράστιες διαστάσεις και ήταν αυτό που τον ώθησε στην αυτοκτονία. Ο φοιτητής μίλησε στην Αγγελική Νικολούλη και αποκάλυψε: «Την πρώτη χρονιά του Βαγγέλη στη σχολή ήταν πολλά αυτά που του κάνανε. Ήταν τρία παιδιά σε ένα δωμάτιο. O Βαγγέλης δεν ήθελε να αλλάξει δωμάτιο γιατί σκεφτόταν πως θα φαινόταν περίεργο».

«Τον κλειδώνανε μέσα στην τουαλέτα, τον βρέχανε με νερό εκεί μέσα, τον χτυπούσαν γενικά στο δωμάτιο, αυτό μάλιστα το είχαμε αναφέρει στους καθηγητές, ότι τον είχαν ρίξει πάνω στη νουλάπα. Είχε ακουστεί το μπαμ και είχε γίνει τρύπα στο ντουλάπα. Αν βλέπατε τον δωμάτιο των Κρητικών θα βλέπατε τρύπα στην ντουλάπα. Είχε μελανιές στα χέρια, αυτές τις είχα δει και εγώ.»


«Ο Βαγγέλης ήταν παιδί που δεν αντιδρούσε καθόλου..Εμείς είχαμε πάει και τα είχαμε πει όλα στους καθηγητές. Τα ήξεραν όλα. Γι'αυτό και αποφάσισαν τελευταία να του αλλάξουν δωμάτιο. Το παιδί από μόνο του δεν ήθελε να αλλάξει δωμάτιο, με το ζόρι το πήγαμε κάτω.»

«Οι Κρητικοί έκαναν και άλλες ζημιές, υλικές. Έβγαζαν πόρτες, είχαν ξεριζώσει όλα τα δέντρα του δήμου. Έτσι ήταν οι Κρητικοί. Είχε γίνει και άλλο περιστατικό. Είχαν ορμίξει σε ένα παιδί και τους είχαν διώξει από τις εστίες. Μετά όμως τους ξαναπήραν. Ο Βαγγέλης με όλα αυτά που του κάνανε ήταν πεσμένος κάτι σαν κατάθλιψη, ελαφρά όμως γιατί πάντα ήταν πεσμένος. Χαρούμενο τον είχαμε δει μόνο τους πρώτους 3-4 μήνες της σχολής».
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ