2015-03-21 20:50:21
Φωτογραφία για ΤΟΥ 'ΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ... ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΑΤΟΥ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Αξέχαστο έχει μείνει στην μνήμη των οπαδών του Ολυμπιακού το... ονειρεμένο 1-4 επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο για το Κύπελλο Ελλάδας.

Με αφορμή τη σημερινή επέτειο συμπλήρωσης 14 χρόνων από εκείνον τον θρίαμβο του Θρύλου επί των "πράσινων", ένας από τους σημαντικότερους παίκτες των ερυθρόλευκων, που είχε αφήσει τη σφραγίδα του σε εκείνη την ομαδάρα που σάρωσε τους τίτλους, έσπευσε να τη φέρει ξανά στην μνήμη των απανταχού οπαδών του Ολυμπιακού!

Για τον Γρηγόρη Γεωργάτο ο λόγος, ο οποίος έχει μείνει στην ιστορία για τον ξέφρενο πανηγυρισμό του δευτερόλεπτα μετά την δική του εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 62ο λεπτό, με την οποία είχε πετύχει το 1-3 για τους ερυθρόλευκους, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο της πρόκρισης.

Τότε, όπου είχε μαζέψει όλους τους συμπαίκτες του στη σέντρα και τους προέτρεψε να δείξουν τα... νούμερα με τις φανέλες τους πικάροντας προφανώς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και ιδιαίτερα τον Νίκο Λυμπερόπουλο για τον δικό του πανηγυρισμό στο 1-1 του πρώτου αγώνα στο ΟΑΚΑ Ο τρελός – φαλακρός των οπαδών του Ολυμπιακού θυμήθηκε το ονειρικό 1-4 και με δημοσίευσή του στον προσωπικό του λογαριασμό που διατηρεί στο facebook έγραψε το εξής μήνυμα:

«Σαν σήμερα ήταν μία από τις μεγαλύτερες και χαρούμενες μέρες τις καριέρας μου!!!!!!1-4!!!! Για σένα ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ!!!!(21 το νούμερο μου)»

Και έτσι για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι... Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ