2015-03-21 22:24:44
Φωτογραφία για ΜΕ ΕΝΕΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ... ΡΕΠΟ ΑΠΟ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ «ΑΝΑΣΕΣ» ΚΑΙ... ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ!
Η επόμενη ημέρα της ήττας από τη Λαμποράλ Κούτσα με 74-73 βρήκε τους παίκτες του Ολυμπιακού να παίρνουν... «ανάσες» ξεκούρασης, εν όψει της καθοριστικής συνέχειας που τους περιμένει σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα.

Το κοπιαστικό ταξίδι της επιστροφής από την Βιτόρια σε συνδυασμό με το γεγονός ότι αρκετοί παίκτες του Θρύλου ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, ώθησαν τον Γιάννη Σφαιρόπουλο στην απόφαση να τους ...δωρίσει το ρεπό του Σαββάτου.

Εκτός από το γεγονός ότι οι Κώστας Σλούκας και Όλιβερ Λαφαγιέτ αγωνίστηκαν με προβλήματα τραυματισμών και ο Μπράιαντ Ντάνστον με 39 πυρετό, πρόβλημα είχε προκύψει και με τον Βαγγέλη Μάντζαρη.

Ο διεθνής πόιντ γκαρντ αγωνίστηκε με ένεση στον αστράγαλό του, χωρίς ευτυχώς η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχίες για τη συμμετοχή του στα επόμενα παιχνίδια με ΚΑΟΔ και Αναντολού Εφές.

Ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει την Κυριακή την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον ΚΑΟΔ, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τους στενούς του συνεργάτες να περιμένουν με ιδιαίτερη ανυπομονησία την κατάσταση των παικτών που αντιμετωπίζουν προβλήματα.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ