2015-03-22 14:04:10
Φωτογραφία για ΣΤΟ... ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΙΑΣ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ!
Ο Κώστας Μήτρογλου έλειψε, λόγω τραυματισμού, από σημαντικά ματς τπυ Ολυμπιακού, ωστόσο, με την επιστροφή του, θέτει κι έναν... προσωπικό στόχο εκτός από την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος με τους ερυθρόλευκους.

Αυτός ο στόχος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου του πρώτου σκόρερ στη φετινή σούπερ λίγκα, παρόλο που ο 26χρονος επιθετικός δεν είχε και την καλύτερη δυνατή χρονιά. Αυτήν τη στιγμή ο "πιστολέρο" είναι στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ (μαζί με τον Μπαράλες του Αστέρα Τρίπολης), έχοντας πετύχει 13 γκολ.

Με δεδομένο πως το πρόγραμμα του Ολυμπιακού είναι... βατό μέχρι το φινάλε της σεζόν, είναι λογικό ο Μήτρογλου να θέλει να πετύχει όσο το δυνατόν περισσότερα τέρματα μέχρι το τέλος της περιόδου, έτσι ώστε η επιστροφή του στον Ολυμπιακό, έστω και ως δανεικός από τη Φούλαμ, να συνδυαστεί με κατάκτηση νταμπλ, αλλά και πρωτιάς σε ό,τι αφορά το σκοράρισμα.

Η... «μάχη» με τον φορμαρισμένο Μπαράλες, αλλά και τον Αθανασιάδη που ακολουθεί, αναμένεται με ενδιαφέρον και ο "πιστολέρο" του Θρύλου είναι αποφασισμένος να κερδίσει και σε αυτήν τη «μονομαχία».

Κι όλα αυτά, όπως προαναφέραμε, σε μια σεζόν όπου ο διεθνής φορ δεν ήταν και στα πολύ πάνω του...
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ