2015-03-22 18:40:40
Φωτογραφία για Ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας καθάρισε τις παραδοσιακές συνοικίες της πόλης!
Με σύνθημα «Βάλε κι εσύ ένα χεράκι», ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας... οργάνωσε σήμερα το πρωί εθελοντική καθαριότητα των παραδοσιακών συνοικιών της Μπαρμπούτας και Κυριώτισσας. Το ραντεβού δόθηκε στις 10 το πρωί στο Δημαρχείο Βέροιας, όπου μοιράστηκαν στους εθελοντές γάντια, σκούπες, σακούλες και φαράσια αλλά και από ένα αναμνηστικό καπέλο του ΤΟΒ, τόσο για τη σημερινή δράση όσο και για τις επόμενες Εθελοντές όλων των ηλικιών, δείχνοντας ιδιαίτερο ζήλο για την αποστολή τους, σκούπισαν στην κυριολεξία όλα τα σημεία από όπου πέρασαν και έπειτα από περίπου 3 ώρες, συγκέντρωσαν στο τέλος δεκάδες σακούλες με σκουπίδια αλλά και φύλλα που σε μια δυνατή βροχή θα έφραζαν τα φρεάτια.

Πολλοί ήταν και οι γονείς που έφεραν και τα παιδιά τους για να μάθουν όπως είπαν να μην πετούν τα σκουπίδια τους κάτω αλλά και να διδαχθούν την έννοια του εθελοντισμού. «Να μάθουν πως εμείς οι ίδιοι πρέπει πρώτα να νοιαζόμαστε για την πόλη μας και να μην περιμένουμε πάντα από τους άλλους»...

Ανάμεσά στους εθελοντές εντοπίσαμε και την πιο μικρή εθελόντρια, που μπορεί τη μεγαλύτερη διαδρομή να την έβγαλε στο καρότσι, στη Μπαρμπούτα όμως δεν αντιστάθηκε και έβαλε και αυτή ένα χεράκι! Άλλωστε, τα επόμενα χρόνια την περιμένουν ατελείωτες ώρες παιχνιδιού και βόλτας στην περιοχή. Ο φωτογραφιός φακός του «Βεροιώτη» ήταν εκεί και ακολούθησε τους εθελοντές καθ' όλη τη διάρκεια.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ