2015-03-22 19:29:26
Φωτογραφία για MoreSiri: Cydia tweak new free....ένας από τους λόγους για να έχουμε jailbreak
Πριν από χρόνια όλοι χαρήκαμε όταν πρώτο ακούσαμε για την Siri και τις δυνατότητες που θα έχει στο μέλλον αφού το παράδειγμα της Apple ακολούθησαν και άλλες εταιρίες του χώρου Δυστυχώς όμως τόσα χρόνια μετά η Siri βάλτωσε και εξακολουθεί να είναι σε beta μορφή με υποστήριξη μόνο μερικών γλωσσών που μπορούν να απολαύσουν τις χάρες της.

Σήμερα όμως ένα νέο tweak έρχεται να ανατρέψει αυτό το πρόβλημα της Apple αφού οι προγραμματιστές πήραν στα χέρια τους την Siri και τις έμαθαν πολλές νέες γλώσσες για να γίνει ακόμη καλύτερη.

Το νέο tweak που  δίνει αυτή τη δυνατότητα λέγεται "MoreSiri" και είναι ανοιχτού κώδικα που σημαίνει πως οποιοσδήποτε θέλει να βοηθήσει στην ανάπτυξη του μπορεί να προσθέσει την δικιά του πινελιά.

Δυστυχώς ακόμη η πρώτη έκδοση δεν υποστηρίζει ακόμη τα Ελληνικά και πιστεύω σύντομα να βοηθήσει κάποιος Έλληνας στην μετάφραση.

Το "MoreSiri" είναι διαθέσιμο δωρεάν από το ρεπό του BigBoss και υποστηρίζει προς το παρόν αυτές τις γλώσσες.

- Αγγλικά (Σιγκαπούρης)

- Αγγλικά (Νέα Ζηλανδίας)

- Αγγλικά (Ινδίας)

- Πορτογαλικά (Βραζιλίας)

- Δανική

- Ολλανδικά

- Ρωσικά

- Σουηδικά

- Ταϊλάνδης

- Τουρκικά

Αν θέλετε για οποιονδήποτε λόγο να επικοινωνήσετε με τον δημιουργό του tweak μπορείτε να το κάνετε στον λογαριασμό του στο twitter με το όνομα @PoomSmart argonaytis-iphone
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ