2015-03-22 21:32:10
Φωτογραφία για ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ... «ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ», ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΣΗ ΒΕΡΟΙΑ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Πως το λέγατε ο Αναστασίου και οι άλλοι; Η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας; Είστε απλά για να γελάνε μαζί σας στα γήπεδα της επαρχίας και να σας χειροκροτούν ειρωνικά, όπως έγινε σήμερα, ειδικά με τις γκέλες του Τριανταφυλλόπουλου.

Η Βέροια έκανε άλμα σωτηρίας με το γκολ του... Μπεν, αφού επικράτησε απόλυτα δίκαια του ανύπαρκτου Παναθηναϊκού, ενώ το σκορ θα μπορούσε να ήταν κατά... πολύ μεγαλύτερο.

Να σημειωθεί ότι η ομάδα της Ημαθίας είχε τρανταχτές απουσίες, όπως αυτές του Ραούλ Μπράβο, του... πράσινου από το καλοκαίρι Καλτσά (είπατε τίποτα;), του Μπαργκάν που χόρευε όποτε ήθελε τον ΠΑΟ, αλλά τραυματίστηκε και αποχώρησε, το ίδιο και ο Γεωργιάδης

Παρόλ'αυτά, ο ΠΑΟ δεν μπορούσε ούτε να... πλησιάσει την εστία του Καντιμοίρη με αποτέλεσμα να φύγει ηττημένος για δεύτερη συνεχόμενη φορά από εκτός έδρας αγώνα (μετά την ήττα στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο) και να... δικαιώσει αντικειμενικούς και... χρωματιστούς φίλους του που φώναζαν... σπαρακτικά ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και πάει για... τίτλο!

Δείτε το γκολ του Μπεν στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης Βέροια - Παναθηναϊκός 1-0 από την κάμερα της Nova, ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ