2015-03-23 00:07:10
Φωτογραφία για MVP (ΞΑΝΑ) ΤΣΟΡΙ : ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!
Από τους πλέον αγαπημένους παίκτες της εξέδρας είναι ο Τσόρι και αυτό δεν χωράει αμφιβολία.

Ο Αργεντίνος μέσος των ερυθρόλευκων ψηφίστηκε πολυτιμότερος παίκτης της σημερινής αναμέτρησης και δήλωσε χαρούμενος που μπορεί να προσφέρει, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος και θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο με τη σειρά μου. Εγώ από την πλευρά μου προσπαθώ να αποδίδω μέρα με τη μέρα όλο και καλύτερα και να βοηθάω την ομάδα, ώστε να ανταποδίδω αυτή την αγάπη που νιώθω από τον κόσμο. Πάντα αποδεικνύουμε ότι η ομάδα μας είναι μία μεγάλη οικογένεια και αυτό αποδείχθηκε για μία ακόμη φορά και είμαστε χαρούμενοι που έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας», δήλωσε αρχικά ο Ντομίνγκεζ.

Για το αν τον απασχολεί το βραβείο του πρώτου σκόρερ: «Δεν σκέφτομαι κάτι τέτοιο γιατί δεν είναι και η θέση μου για να βγαίνω πρώτος σκόρερ. Αυτό που μου αρέσει όμως πάντα είναι να μπορώ να βοηθάω την ομάδα και αυτό είναι το σημαντικότερο, να προσφέρω στην ομάδα».

Για το αν έχει πετύχει ποτέ ξανά να έχει διψήφιο αριθμό σε γκολ και ασίστ: «Ναι το έχω ξανακάνει αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να προσφέρω στην ομάδα. Και θέλω να συμπληρώσω στην προηγούμενη ερώτηση, πως δεν είναι πρόθεσή μου να βγω πρώτος σκόρερ, το γκολ είναι κάτι που έρχεται μέσα από τη λειτουργία όλης της ομάδας και είμαι χαρούμενος που σκοράρω γιατί σημαίνει ότι δουλεύει όλη η ομάδα για αυτό».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ