2015-03-23 09:04:05
Φωτογραφία για Χοντρή πλάκα της … μοίρας σε Τρικαλινό ηλικιωμένο κατηγορούμενο
Αξέχαστη θα του μείνει η δικαστική περιπέτεια που είχε κατηγορούμενος ηλικιωμένος Τρικαλινός, όχι τόσο για το …ποινικό μέρος της υπόθεσης.

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr ο κατηγορούμενος, βρισκόταν στο Εφετείο Λάρισας όταν κάλεσε μαζί με τον Τρικαλινό Δικηγόρο του το ασανσέρ για να μεταβούν στον όροφο που θα εκδικάζονταν σε Β΄ βαθμό η υπόθεσή του.

Το ασανσέρ όμως αντί να πάρει ανοδική πορεία, άρχισε την κάθοδο για το υπόγειο του κτιρίου, όπου στεγάζεται το πάρκινγκ των οχημάτων των Δικαστών.

Ο ηλικιωμένος Τρικαλινός, αγχωμένος ότι θα καθυστερήσει στην άφιξή του στην δικαστική αίθουσα, διαμαρτύρονταν και κρατώντας την …γκλίτσα του στα χέρια συνεχώς στην κυρία που κάλεσε το ασανσέρ και κάλεσμα με το οποίο ο κατηγορούμενος έχανε χρόνο, επιρρίπτοντας ευθύνες στην κυρία που επιβιβάστηκε σε αυτό.

Η δίκη τελικά δεν είχε ξεκινήσει και ο κατηγορούμενος ανακουφίστηκε, αλλά λίγα λεπτά αργότερα, έβλεπε στην Έδρα την κυρία που λίγο νωρίτερα της «επιτίθονταν « στο ασανσέρ Στον κατηγορούμενο του «κόπηκε» η φωνή, αλλά το «θερμό» επεισόδιο στο ασανσέρ δεν επηρέασε και δεν ελήφθη υπόψιν από την Δικαστικό στην έκδοση της απόφασης…
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Προκήρυξη 110 θέσεων στη ΔΕΗ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Προκήρυξη 110 θέσεων στη ΔΕΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ