2015-03-23 09:22:19
Φωτογραφία για ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ : ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ!
Κάθε λόγο να αισθάνεται... ευτυχισμένος είχε ο Γιάννης Νικολάκης μετά την νέα νίκη της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού κόντρα στον Α.Ο. Θήρας.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» με αφορμή το επερχόμενο Final-4 του Κυπέλλου έσπευσε να δώσει το έναυσμα για την κατάκτηση του τρίτου διαδοχικού νταμπλ!

Ο Γιάννης Νικολάκης δήλωσε μετά το ματς:

"Παρότι το παιχνίδι ήταν αδιάφορο βαθμολογικά αφού είχαμε εξασφαλίσει από την προηγούμενη αγωνιστική την πρώτη θέση, η ομάδα έδειξε μεγάλη συγκέντρωση και σοβαρότητα. Ήταν ένα καλό τεστ ενόψει Final 4 και με μια Σαντορίνη που έπαιξε πάρα πολύ καλά διεκδικώντας το δικό της όνειρο να περάσει στην τετράδα.

Εμείς από την αρχή της χρονιάς έχουμε θέσει ως στόχο το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Τώρα αρχίζει η δουλειά μας. Θέλει πολύ συγκέντρωση, πολύ ηρεμία και σωστή διαχείριση. Ελπίζω όλα να πάνε καλά στο τέλος. Είναι ένα διήμερο αγώνων όπου εκεί θέλει πολύ καλή ψυχολογία καλή προετοιμασία, σίγουρα η κλήρωση μας ευνόησε εντός εισαγωγικών γιατί ποτέ δε λες ότι είναι εύκολος ένας ημιτελικός.

Ο Ηρακλής Κηφισιάς είναι μια ομάδα που έχει εμπειρία, άσχετα αν παίζει στην Α2. Το μυαλό μας είναι στο να κάνουμε δυο πολύ καλά παιχνίδια και να φέρουμε το Κύπελλο στον Πειραιά που θα είναι το πέμπτο σερί. Από κει και πέρα σεβασμός σε όλες τις ομάδες, εμείς να είμαστε καλά και υγιείς. Ο στόχος είναι μεγάλος και αποτελεί κίνητρο για μας. Στο Final 4 πρέπει να τα δώσουμε όλα".
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ