2015-03-23 11:16:09
Φωτογραφία για ΚΑΙ Ο ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ... ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Στον «Γαύρο» μίλησε ο Λουτσιάνο ντε Σόουζα, ο άνθρωπος που άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στο παιχνίδι της 21ης Μαρτίου 2001. Τότε, ο Ολυμπιακός είχε αντιμετωπίσει την ομάδα του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο στη Λεωφόρο και μετά από μια απίστευτη εμφάνιση, γράφτηκε το εκκωφαντικό 1-4.

Μεγάλος πρωταγωνιστής, ο Λουτσιάνο, που έδωσε απίστευτη ασίστ με τακουνάκι στον Αλεξανδρή για το 0-1, αλλά και για το γεγονός πως με... φάουλ-οβίδα έκανε το 0-2 και στην ουσία, κλείδωσε την πρόκριση.

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Λουτσιάνο:

ΕΡΩΤΗΣΗ: Συμπληρώθηκαν ήδη 14 χρόνια από το αξέχαστο 1-4 επί του ΠΑΟ. Θα θέλαμε να μας μεταφέρεις τα συναισθήματά σου.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Πραγματικά, θα μου μείνουν αξέχαστες οι στιγμές που έζησα μαζί με τους τότε συμπαίκτες μου σ’ εκείνο το ματς. Συμπληρώθηκαν ήδη 14 χρόνια και όμως, νιώθω ότι είναι σαν χθες. Θυμάμαι, είχαμε γιορτάσει εκείνη τη σπουδαία νίκη και πρόκριση επί του ΠΑΟ μαζί με τον κόσμο μας , που βρισκόταν στις εξέδρες
. Αισθάνομαι ακόμη πολύ υπερήφανος για το γεγονός ότι κάναμε ευτυχισμένους όχι μόνο τους 5.000 οπαδούς μας που βρίσκονταν στο γήπεδο εκείνη τη βραδιά και μας είχαν συμπαρασταθεί, αλλά και τα εκατομμύρια πιστών μας οπαδών, που περίμεναν με ιδιαίτερη ανυπομονησία το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ήταν μία βραδιά που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μου και ευχαριστώ τον Θεό για το γεγονός ότι την έζησα με αυτή την ομάδα».

ΕΡΩΤΗΣΗ: Εκείνος ο θρίαμβος έχει μείνει αξέχαστος και για το εκπληκτικό γκολ που είχες πετύχει με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Άλλωστε, ήσουν από τους σπεσιαλίστες ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ήταν ένα γκολ που θα το θυμάμαι για όλη μου τη ζωή. Είναι από τα γκολ που μένουν στην μνήμη σου, ειδικά από τη στιγμή που τα πετυχαίνεις σε τέτοια ντέρμπι, που τα περιμένουν με ιδιαίτερη ανυπομονησία οι οπαδοί μας. Θυμάμαι πολύ έντονα όλο το σκηνικό που είχε προηγηθεί της εκτέλεσης εκείνου το φάουλ. Ήμουν σίγουρος ότι θα σκοράρω. Θυμάμαι ότι είχα πάρει φόρα και δευτερόλεπτα πριν την εκτέλεσή του είχα πει στον Ζε Ελίας να κάνει στη άκρη, ώστε να μην τον… πετύχω (γέλια). Το είχαμε πανηγυρίσει πολύ έντονα με τους φιλάθλους μας!

ΕΡΩΤΗΣΗ: Πώς είχατε προετοιμαστεί για το συγκεκριμένο παιχνίδι μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα του ΟΑΚΑ, αλλά και λόγω της απουσίας του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, που είχε κληθεί στην εθνική Σερβίας;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Το περιμέναμε πώς και το πώς το συγκεκριμένο ματς, διότι παίζαμε μία πρόκριση. Θυμάμαι, όλοι αναφέρονταν στην απουσία του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ενός παίκτη ιδιαίτερα σημαντικού για την ομάδα. Μάλιστα, θυμάμαι ότι η συμμετοχή μου δεν ήταν σίγουρη, αφού ο τότε προπονητής μας, Τάκης Λεμονής, σκεπτόταν πολύ σοβαρά να χρησιμοποιήσει ακόμη έναν αμυντικό μέσο, ώστε να «θωρακίσει» το κέντρο. Τελικά, με επέλεξε την τελευταία στιγμή και όλα τα υπόλοιπα αποτελούν μία ευχάριστη ιστορία για εμένα και τον Ολυμπιακό, που θα τη θυμάμαι για πάντα!»

Δείτε το βίντεο :
olympiacos-blog
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ