2015-03-23 12:48:13
Φωτογραφία για ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ... ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΠΕΡΕΪΡΑ!
Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα και χωρίς ιδιαίτερο άγχος την Κέρκυρα με 3-0, όμως ήταν ένα ματς από το οποίο ο Βίτορ Περέιρα είχε την ευκαιρία να βγάλει αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα για παίκτες που προσπαθούν να βρουν μια θέση στην ενδεκάδα του Θρύλου.

Το θέμα για τον Πορτογάλο τεχνικό είναι το μεγάλο φετινό πρόβλημα που αφορά την άμυνα και το οποίο δείχνει να έχει περιοριστεί σημαντικά το τελευταίο διάστημα, παρόλο που οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν παίξει με κάποιον πολύ δυνατό αντίπαλο. Ωστόσο, από τη ρεβάνς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και μετά, είναι εμφανές πως ο Περέιρα έχει καταφέρει να... "συμμαζέψει" την κατάσταση στα μετόπισθεν.

Ο Πορτογάλος δεν έκανε βέβαια... μαγικά! Απλά άφησε εκτός 11άδας τη μεταγραφή του Ιανουαρίου, που ακούει στο όνομα Σαντάνα, και μόλις γύρισε από τον τραυματισμό του ο Μποτία, τον καθιέρωσε στο δίδυμο των στόπερ, μαζί με τον Σιόβα, ο οποίος συνεχώς ανεβάζει την απόδοσή του.


Ο Ισπανός στόπερ μάλιστα, είναι πάρα πολύ καλός στα τελευταία παιχνίδια και έχει καταφέρει να βελτιώσει αισθητά την αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού, αλλά και να... "κερδίσει" τον κόσμο, καθώς να θυμίσουμε πως πριν τον τραυματισμό και πριν την αποχώρηση του Μίτσελ, υπήρχε μεγάλη γκρίνια προς το πρόσωπό του από την κερκίδα.

Ο Μποτία όμως κατάφερε να το... "γυρίσει", επέστρεψε για τα καλά και πλέον υπολογίζεται ως βασικός, αφού ο Περέιρα τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση και μάλιστα έχει ενημερώσει ήδη τη διοίκηση ότι τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν!
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ