2015-03-23 14:47:14
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΚΑΟΔ ΚΑΙ... ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Ο Ολυμπιακός δεν χαλαρώνει στιγμή και παρά τα πολλά και σημαντικά προβλήματα τραυματισμών πολλών παικτών του, αναζητά την 20ή νίκη του στη Basket League (18:00, OTESport 4), προκειμένου να παραμείνει στην κορυφή και να κάνει ακόμα ένα βήμα για το απόλυτο πλεονέκτημα.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν υπολογίζει σίγουρα τους Βασίλη Σπανούλη, Μπρεντ Πέτγουεϊ και Μιχάλη Τσαϊρέλη, ενώ υπάρχουν αρκετά ακόμα ...«θέματα» που απασχολούν.

Ο Κώστας Σλούκας και ο Βασίλης Καββαδάς δεν είναι βέβαιο πως θα αγωνιστούν, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν. Επίσης, να θυμίσουμε ότι από τραυματισμό προέρχονται ο Όλιβερ Λαφαγιέτ, ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ακόμα και οι Δημήτρης Αγραβάνης, Ιωάννης Παπαπέτρου, με τους δύο τελευταίους να προσπαθούν να βρουν ρυθμό μετά την πολύμηνη απουσία τους.

Επίσης, ο Μπράιαντ Ντάνστον, είναι καταπονημένος καθώς έπαιξε την Παρασκευή στη Βιτόρια με τη Λαμποράλ, αν και «ψηνόταν» από υψηλό πυρετό.


Όπως και να ‘χει, πάντως, ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη ώστε να διατηρηθεί στην κορυφή στην Ελλάδα, αλλά να πάρει και την ψυχολογία ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με την Αναντολού Εφές Οι Δραμινοί δεν είναι ο αντίπαλος που... φοβίζει τον Ολυμπιακό, ασχέτως εάν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ζητάει από τους παίκτες του να σέβονται όλες τις ομάδες, είτε αγωνίζονται στην Ευρωλίγκα είτε στην Α1. Οι ερυθρόλευκοι δεν θέλουν απλώς την κατάκτηση του ροζ φύλλου κόντρα στον ΚΑΟΔ, αλλά και μια καλή εμφάνιση, που θα τους επιτρέψει να «καθαρίσουν» από νωρίς.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ