2015-03-23 17:55:54
Φωτογραφία για ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ
Σε λίγη ώρα η συνάντηση με τη Μέρκελ

Ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έφτασε γύρω στις 16:30, ώρα Ελλάδος, στο Βερολίνο, λίγο πριν από την προγραμματισμένη συνάντησή του με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, στις 18:00 το απόγευμα. Το αεροπλάνο του κ. Τσίπρα προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Τέγκελ περίπου μιάμιση ώρα πριν από το ραντεβού του με την καγκελάριο και ο Έλληνας πρωθυπουργός κατευθύνθηκε στο ξενοδοχείο του. Τον πρωθυπουργό συνοδεύει ο πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνώμων του υπουργείου Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης.

Έξω από την καγκελαρία πραγματοποιείται συγκέντρωση υπέρ της στήριξης των ελληνογερμανικών σχέσεων. Οι συγκεντρωμένοι κρατούν πλακάτ με συνθήματα όπως «Η Γερμανία αγαπά την Ελλάδα».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Γερμανίας τόνισε, νωρίτερα, ότι δεν θα πρέπει να αναμένονται λύσεις από τη συνάντηση των δύο ηγετών. 

Στις 19:15 ώρα Ελλάδος, οι δύο ηγέτες θα δώσουν κοινή Συνέντευξη Τύπου και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις των εκπροσώπων των ΜΜΕ. Στις 20:00 θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας, στο οποίο εκτός από τους δύο ηγέτες θα πάρουν μέρος και πέντε συνεργάτες από κάθε πλευρά.

Ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να παρουσιάσει στην γερμανία καγκελάριο τουλάχιστον ένα προσχέδιο των μεταρρυθμίσεων που προτίθεται να εφαρμόσει η κυβέρνηση το επόμενο διάστημα.

ΑΜΠΕ

Ζωντανή σύνδεση μέσω της ΝΕΡΙΤ/LIVE/TV ΕΔΩ!

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ