2015-03-24 10:06:11
Φωτογραφία για ΕΙΛΗΜΜΕΝΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ... ΑΛΛΑΓΕΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ!
Ειλημμένη η απόφαση στον Ολυμπιακό για μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας το καλοκαίρι. Ελπιδοφόροι Έλληνες και παίκτες κλάσης από το εξωτερικό στο προσκήνιο.

Η συνάντηση που είχε χθες ο Πιέρ Ισά με τους ρεπόρτερ του Ολυμπιακού έκανε σαφές ένα πράγμα: πως οι ερυθρόλευκοι αναγνωρίζουν τα λάθη που έγιναν, παρόλο που ο στόχος του νταμπλ είναι κάτι παραπάνω από απλώς εφικτός, αλλά και πως η διοίκηση έχει αποφασίσει να κάνει ό,τι κριθεί απαραίτητο για να βελτιώσει την ομάδα, με τις κατάλληλες μεταγραφικές κινήσεις.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα κινηθούν τόσο για την απόκτηση Ελλήνων ελπιδοφόρων παικτών, όσο και ποδοσφαιριστών εγνωσμένης αξίας από το διεθνή χώρο εξετάζοντας περιπτώσεις τόσο ελεύθερων, όσο και... «δεσμευμένων». Μάλιστα στόχος είναι οι παίκτες τοπ κλάσης να είναι από τρεις έως πέντε ισχυροποιώντας τον Ολυμπιακό για το επόμενο Champions League, όπως τόνισε στις δηλώσεις του ο Ισά.

Ο Πιέρ Ισά απέφυγε συνειδητά να μιλήσει για ονόματα ή έστω θέσεις παικτών. Θεωρείται δεδομένο, ωστόσο, πως προτεραιότητα είναι η απόκτηση τουλάχιστον ενός στόπερ (απίθανο να μείνει ο δανεικός Σαντάνα, ενώ ήδη δεν υπάρχουν πολλές επιλογές στη θέση), ακραίων επιθετικών και σέντερ φορ. Ο ίδιος μαζί με τον Λορένθο έχουν αναλάβει να... «χτενίσουν» την αγορά με παίκτες για τις θέσεις που θα κριθεί αναγκαίο και θα παραδώσουν τη λίστα στον Βίτορ Περέιρα, ο οποίος και θα κάνει τις τελικές επιλογές, όπως συνέβη και πέρσι με τον Μίτσελ.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ