2015-03-25 04:38:06
Φωτογραφία για Ξέρετε για ποιον παίκτη έκοψαν Κλέιτον στον ΠΑΟ;
Πρώτος μάγκας θα πρέπει να νιώθει ο Χρήστος Πανόπουλος που το... περασμένο καλοκαίρι έφερε στην Ξάνθη τον Σίλβα Κλέιτον με ένα συμβόλαιο της τάξης των 100.000 ευρώ.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός θεωρείται αυτή τη στιγμή από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος και ο ηγέτης της ακριτικής ομάδας στη σούπερ πορεία που κάνει φέτος σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Όπως αποκαλύπτει η πάντα έγκυρη του Σκύλου στο Twitter, "SportDog Penalty", o 31χρονος άσος είχε προταθεί στην αρχή της σεζόν σε αρκετές ομάδες της Σούπερ Λιγκ αλλά δεν ασχολήθηκαν μαζί του επειδή θεωρούσαν ότι είχε ξοφλήσει ποδοσφαιρικά.

Το φοβερό είναι ότι ο ίδιος ο παίκτης είχε βγει στη γύρα ψάχνοντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μιας και δεν είχε στα χέρια του κάποια πρόταση για να πάρει μεταγραφή.

Αρχικά, τον περασμένο Ιούλιο, ο Βραζιλιάνος πλησίασε τον Γιώργο Δώνη, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στη Λάρισα, για να παίξει μπάλα στον ΑΠΟΕΛ, αλλά τα 400.000 ευρώ που ζήτησε ακύρωσαν τη μεταγραφή.


Τον Αύγουστο προσέγγισε τον ΠΑΟΚ μειώνοντας το κασέ του στα 250 χιλιάρικα αλλά δεν τον ήθελε, λόγω χαρακτήρα, ο Αναστασιάδης. Τελικά, έφθασε στο σημείο να αυτοπροταθεί και στην πρώην του ομάδα του, τον Παναθηναϊκό, στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, ζητώντας συμβόλαιο 100 χιλιάρικα συν μπόνους.

Η περίπτωσή του εξετάσθηκε από τους Πράσινους αλλά "κόπηκε" γιατί προτιμήθηκε ο Αλεχάνδρο Αλφάρο! Τον θυμάστε; Μιλάμε για τον Ισπανό που είχε έρθει στην Ελλάδα από τη Μαγιόρκα έχοντας συμφωνήσει προφορικά με το Τριφύλλι, αλλά τελικά το deal χάλασε όταν διαπιστώθηκε στις ιατρικές εξετάσεις ότι είχε σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού Κάπως έτσι ο Κλέιτον, ο οποίος ήθελε να μείνει στην Ελλάδα, έκλεισε στις 2 Σεπτεμβρίου στην Ξάνθη, σχεδόν με τα ίδια λεφτά που θα πήγαινε και στον Παναθηναϊκό. Είναι, λοιπόν, μετά να μη χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο οι Πράσινοι βλέποντας τον Βραζιλιάνο να κάνει όργια στην ακριτική ομάδα; Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Γιαουρτογλυκό με πτι μπερ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Γιαουρτογλυκό με πτι μπερ
Αφράτη αυγόπιτα
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αφράτη αυγόπιτα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ