2015-03-25 05:43:05
Φωτογραφία για Το λιοντάρι βρυχάται
Μία από τις ελάχιστες ευρωπαϊκές αυτοκινητοβιομηχανίες που έχουν τα... κότσια να αντιμετωπίσουν τη γερμανική λαίλαπα είναι η premium γαλλική μάρκα Peugeot.

Οι γερμανικές εταιρείες λειτουργούν σαν καλορυθμισμένες μηχανές και φαντάζουν ανίκητες. Οι Γάλλοι όμως έχουν έναν άσο στο μανίκι τους, τη γαλλική κουλτούρα στην αυτοκίνηση, μια κουλτούρα που δεν αντιγράφεται και δεν πωλείται. Εκτιμώ ότι αν εκμεταλλευτούν σωστά την κουλτούρα τους, θα πλησιάσουν περισσότερο τη γερμανική αρμάδα.

Στην Ελλάδα, η Peugeot έχει καλή φήμη και πιστούς οπαδούς. Μάλιστα, όσοι έχουν οδηγήσει τα μοντέλα των προηγούμενων σειρών γνωρίζουν από πρώτο χέρι ότι κανένα άλλο αυτοκίνητο δεν στρίβει με τέτοιον μοναδικό τρόπο. Τι να λέμε τώρα για τα ατμοσφαιρικά μοτέρ; Πανδαισία ισχύος, ήχου και αίσθησης.

Η νέα σελίδα στην ιστορία της Peugeot στην Ελλάδα ξεκίνησε να γράφεται μετά την ανάληψη της επίσημης αντιπροσωπείας από τον Ομιλο Συγγελίδη. Τους πρώτους μήνες της νέας χρονιάς φάνηκαν τα πρώτα αποτελέσματα από τη στρατηγική των επιχειρηματιών Γιάννη και Πολυχρόνη Συγγελίδη.


Οι παθιασμένοι με την αυτοκίνηση επιχειρηματίες, οι οποίοι έχουν επενδύσει όσο λίγοι στη χώρα μας στην ανάπτυξη των δραστηριοτήτων στον χώρο του αυτοκινήτου, ποντάρουν στη γαλλική μάρκα, που διαθέτει μία από τις πληρέστερες και πιο αξιόλογες γκάμες προϊόντων υψηλών προδιαγραφών σε όλους τους τομείς.

Υψηλές πωλήσεις

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, το πρώτο δίμηνο η Peugeot κατέλαβε το 6,9% της ελληνικής αγοράς, γεγονός που την κατατάσσει στην πεντάδα των κορυφαίων μαρκών της ελληνικής αγοράς!

Το 2014, πρώτο έτος λειτουργίας της, σημείωσε σημαντική άνοδο (41%) στις πωλήσεις της.

Οι παράγοντες που την οδήγησαν στην επιτυχία είναι το άρτιο προϊόν, το μοναδικό άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της αγοράς, το οποίο στηρίζεται στον καθορισμό της μηνιαίας δόσης με την αριθμητική ονομασία των μοντέλων (108 ευρώ τον μήνα για το 108, 208 ευρώ για το 208, 308 ευρώ μηνιαία δόση για το 308 κ.ο.κ.), το αναβαθμισμένο δίκτυο παλαιών και νέων εξουσιοδοτημένων εμπόρων, η νέα επικοινωνιακή πολιτική κ.ά.

Ο Ομιλος Συγγελίδη, στην προσπάθειά του να ενημερώσει άμεσα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους συνεργάτες του, διοργάνωσε το πρώτο επίσημο συνέδριο της Peugeot στη Γενεύη κατά τη διάρκεια της 85ης Διεθνούς Εκθεσης Αυτοκινήτου.

Στον χώρο όπου διαδραματίστηκαν τα πιο μεγάλα γεγονότα στον τομέα του αυτοκινήτου, παρουσία 85.000 επισκεπτών από όλο τον κόσμο, οι εκπρόσωποι του επίσημου δικτύου ενημερώθηκαν για τα τελευταία μοντέλα της μάρκας και είδαν από κοντά όλες τις τεχνολογίες.

Στο κορυφαίο παγκοσμίως γεγονός στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας, ο γενικός διευθυντής της Peugeot, κ. Πέτρος Πιπερίδης, έκανε έναν απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και επιπλέον παρουσίασε τους στόχους του 2015, τόσο σε επίπεδο πωλήσεων όσο και σε επίπεδο συνολικής στρατηγικής για τη μάρκα.

Το συνέδριο έκλεισε ο κ. Πολυχρόνης Συγγελίδης, ο οποίος, αφού ευχαρίστησε τους συνεργάτες του για την επιτυχία της χρονιάς που πέρασε, επεσήμανε το πόσο σπουδαίος είναι ο ρόλος του δικτύου στην επιτυχία της Peugeot και την τοποθέτησή της στην κορυφή. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ